Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack nu mai acceptă CSS personalizat. Citește documentația pe WordPress.org pentru a învăța cum să aplici stilurile personalizate pe site-ul tău: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css. in /home/bibliotecaluiliv/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
Semnal editorial 596: Heather Fawcett - Enciclopedia spiridușilor (Seria EMILY WILDE, cartea I) - Biblioteca lui Liviu

Semnal editorial 596: Heather Fawcett – Enciclopedia spiridușilor (Seria EMILY WILDE, cartea I)

O profesoară călătorește într‑o mică localitate din nordul îndepărtat pentru a studia folclorul spiridușilor, dar în această aventură fantasy, plină de căldură și de farmec, descoperă magia, prietenia și dragostea.

Profesoară la Cambridge, Emily Wilde se pricepe la multe lucruri. Savantă genială și cercetătoare meticuloasă, ea scrie prima enciclopedie dedicată spiridușilor. Dar Emily Wilde nu se pricepe la oameni. Niciodată nu ar putea purta conversații lejere la o petrecere, asta în cazul puțin probabil în care s‑ar gândi cineva să o invite. Emily preferă compania cărților, a câinelui ei, Shadow, și a poveștilor despre Poporul Fermecat.

Așadar, când ajunge în sărăcăciosul sat Hrafnsvik, Emily nu are nici cea mai mică intenție să își facă prieteni printre localnici. Nu are de gând nici să‑și piardă timpul cu celălalt vizitator sosit în Nord, rivalul ei academic, fermecătorul Wendell Bambleby, care reușește să cucerească sătenii, să se amestece în cercetările lui Emily, să o amețească și să o frustreze cu desăvârșire.

Dar, pe măsură ce Emily se apropie tot mai mult de secretele Celor Ascunși – cei mai greu de găsit dintre toți spiridușii –, ea trebuie să dezlege un alt mister: cine este, de fapt, Wendell Bambleby și ce își dorește cu adevărat? Pentru a găsi răspunsul, va trebui să dezvăluie cea mai mare taină dintre toate: propria ei inimă.

„Intimitatea unui jurnal este mereu seducătoare pentru cititori, iar Heather Fawcett utilizează perfect acest instrument literar pentru a te introduce, încetul cu încetul, într‑o lume cu adevărat miraculoasă.“
Marian Coman, redactor-șef Armada

Scriitoare canadiană inclusă în topurile The Sunday TimesHeather Fawcett este autoarea unor cărți pentru adulți, copii și adolescenți precum Enciclopedia spiridușilorEven the Darkest StarsEmber and the Ice DragonsThe Grace of Wild Things și multe altele. Romanele ei au fost traduse în mai multe limbi și, sub o formă sau alta, în toate apar dragoni. Heather Fawcett are o diplomă de master în literatură engleză și o licență în arheologie. Ea locuiește pe insula Vancouver.

Data apariției 13 oct. 2023
Titlu original Emily Wilde’s Encyclopedia of Fairies
ISBN 978-606-43-1696-7
Cod bară 9786064316967
Autor Heather Fawcett
Traducător Roxana Brînceanu
Editura Nemira
Imprint Armada
Colecția Armada
Format Paperback
Dimensiuni 130 x 200 mm
Nr. pagini 370
Număr volume 1
Greutate (kg) 0.3000

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *