Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack nu mai acceptă CSS personalizat. Citește documentația pe WordPress.org pentru a învăța cum să aplici stilurile personalizate pe site-ul tău: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css. in /home/bibliotecaluiliv/public_html/wp-includes/functions.php on line 6085

Warning: error_log() has been disabled for security reasons in /home/bibliotecaluiliv/public_html/wp-content/themes/jumla/functions.php on line 332
Semnal editorial 597: Comunicat de presă - Primul roman pentru adulți scris de Cassandra Clare va fi publicat în limba română de Editura Corint! - Biblioteca lui Liviu

Semnal editorial 597: Comunicat de presă – Primul roman pentru adulți scris de Cassandra Clare va fi publicat în limba română de Editura Corint!

București, 11 octombrie 2023 – Cassandra Clare, una dintre cel mai bine vândute autoare ale momentului, a publicat ieri, 10 octombrie 2023, în SUA, romanul Sword Catcher, primul volum dintr-o nouă serie destinată publicului adult.

Perfectă pentru fanii scriitorilor George R. R. Martin, Leigh Bardugo și Samantha Shannon, această poveste palpitantă plină de trădări, corupție și iubiri interzise marchează debutul lui Clare în lumea romanelor high fantasy.

Sword Catcher va apărea în imprintul Leda Bazaar în noiembrie 2023, în traducerea Ioanei Bena. Continuarea acestuia, The Ragpicker King, este așteptată anul viitor.

„O lume desăvârșit construită, încrucișări de spade și mașinațiuni politice, personaje colorate și o poveste care m-a făcut să dau pagină după pagină.” George R. R. Martin, autorul bestsellerului Urzeala tronurilor

Cassandra Clare este autoarea seriilor bestseller nr. 1 New York Times și USA Today Uneltiri întunecate, Instrumente Mortale, Dispozitive Infernale, Blesteme străvechi și Ultimele ore. Cărțile ei s-au vândut în peste 50 de milioane de exemplare în întreaga lume și au fost traduse în mai bine de 40 de limbi, fiind ecranizate într‑un film de lungmetraj, Instrumente Mortale: Orașul Oaselor, și un serial TV, Shadowhunters.

Despre roman
În trepidantul oraș-stat Castellane, cei mai bogați dintre nobili și cei mai desfrânați dintre criminali au un lucru în comun: setea neostoită de putere, avere și plăcere.

Kel este un orfan rupt de viața pe care o știa pentru a deveni sosia prințului moștenitor Conor Aurelian. Kel a fost crescut alături de prinț, instruit într-ale luptei, dar și ale politicii. El și Conor Aurelian se au ca frații, dar Kel știe că destinul lui este să moară pentru moștenitor. Niciun alt viitor nu este posibil.

Lin Caster face parte dintre ashkari, o comunitate mică ai cărei membri încă mai posedă abilități magice. Potrivit legii, aceștia trebuie să trăiască în spatele zidurilor din interiorul orașului, dar Lin, care este tămăduitoare, se aventurează dincolo de ele pentru a se putea ocupa de bolnavii și muribunzii din Castellane. În ciuda abilităților ei, tânăra nu o poate vindeca pe cea mai bună prietenă a sa fără acces la cunoștințe interzise.

După ce o tentativă eșuată de asasinat îi aduce împreună, Lin și Kel sunt atrași în rețeaua misteriosului Rege al Nelegiuiților, conducătorul lumii interlope din Castellane. Acesta îi oferă fiecăruia ceea ce își dorește cel mai mult; dar, pe măsură ce se afundă în lumea lui plină de intrigi și umbre, cei doi tineri descoperă cum tentaculele corupției se întind din cele mai întunecate canale din Castellane până în cel mai înalt turn al palatelor din oraș.

Pe măsură ce secrete îndelung păstrate încep să se dezvăluie, Lin și Kel ajung să se întrebe: Merită cunoașterea prețul trădării? Poate dragostea interzisă să doboare un regat? Și este oare posibil ca descoperirile lor să arunce poporul în război și lumea în haos?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *