Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack nu mai acceptă CSS personalizat. Citește documentația pe WordPress.org pentru a învăța cum să aplici stilurile personalizate pe site-ul tău: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css. in /home/bibliotecaluiliv/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
CARTEA OGLINZILOR de Eugen Ovidiu Chirovici va fi ecranizată - Biblioteca lui Liviu

CARTEA OGLINZILOR de Eugen Ovidiu Chirovici va fi ecranizată

Romanul lui E. O. Chirovici, publicat deja în mai multe țări, este în curs de ecranizare, iar producția va începe în ianuarie 2023. 

Russell Crowe va juca rolul unui fost detectiv de omucideri însărcinat să reexamineze un caz brutal de crimă din trecutul său în filmul intitulat „Sleeping Dogs”, o adaptare după aclamatul roman al lui E.O. Chirovici, „Cartea oglinzilor”. Filmul produs de Nickel City Pictures marchează debutul regizoral al lui Adam Cooper, care a scris și scenariul împreună cu Bill Collage.

Crowe îl va juca pe Roy Freeman, care este supus unui tratament de ultimă oră pentru Alzheimer. El este forțat să se confrunte cu impactul unei investigații din trecutul său, după ce un deținut condamnat la moarte pe care Freeman l-a arestat cu 10 ani înainte începe să-și proclame nevinovăția. Intrigat și luptând să-și recapete memoria, Freeman îl angajează pe fostul său partener pentru a-l ajuta să reînvie cazul și să descopere adevărul. Împreună, pornesc în dezlegarea unei rețele încâlcite de secrete, forțându-l pe Freeman să facă niște descoperiri îngrozitoare.

Romanul semnat de Eugen Ovidiu Chirovici face parte dintr-o trilogie (Cartea secretelor – 2018; Cartea umbrelor – în publicare) și este singurul titlu al unui scriitor român ale cărui drepturi de publicare au fost vândute în peste 39 de țări. 

Considerată de The Guardian ca fiind „un fenomen editorial internațional”, cartea ne propune istoria unui agent literar (Peter Katz), care în cei cinci ani de carieră a evaluat sute de manuscrise. Niciunul dintre acestea însă nu a reușit să  îi stârnească interesul precum fragmentul trimis de misteriosul Richard Flynn. Student la Princeton la vremea când se petrec faptele din povestirea lui, Richard  oferă atât de multe detalii despre uciderea profesorului Joseph Wider, încât  Katz nu știe ce să creadă. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *