Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack nu mai acceptă CSS personalizat. Citește documentația pe WordPress.org pentru a învăța cum să aplici stilurile personalizate pe site-ul tău: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css. in /home/bibliotecaluiliv/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
SUPER promoțiile continuă pe Polirom.ro: reduceri de 50% la toate cărțile din colecția PLURAL - Biblioteca lui Liviu

SUPER promoțiile continuă pe Polirom.ro: reduceri de 50% la toate cărțile din colecția PLURAL

Publicat pe De Liviu Szoke
Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/bibliotecaluiliv/public_html/wp-content/themes/jumla/inc/template-tags.php on line 50
Ar putea fi o imagine cu monument şi text care spune „#SUPER promoție 50 Colecția PLURAL reducere Ofertă valabilă doar miercuri și joi, 18-19 august 2021 POL ROM NEVEȚICŞIMNE EC MÌINE www.polirom.ro ㅇㅇ TRANSPORT 1 GR peste 100le”

Pe 18 și 19 august 2021, doar pe www.polirom.ro, orice titlu din colecția PLURAL va putea fi achiziționat cu o reducere de 50%.

Colecția Plural cuprinde volume de critică și istorie literară, jurnalism, comunicare și relații publice, antropolgie, studii și eseuri de filosofie, religie, precum și literatură şi jurnale de călătorie, biografii ale unor personalități geniale, pe cît de fermecătoare, pe atît de adevărate și provocatoare pentru cititori. 

Cele mai recente apariții:

Umberto Eco, Despre televiziune. Scrieri 1956‑2015

Corin Braga, Concepte şi metode în cercetarea imaginarului. Invitații Phantasma

Ștefan Afloroaei, Despre simțul vieții. Întrebări, perplexități, credințe

Moshe Idel, Principiul feminin în Cabala

Sorin Alexandrescu, Lumea incertă a cotidianului

Descoperă aici toate titlurile incluse în ofertă.

Pentru luna septembrie, pregătim: Adrian Wooldridge, Meritocrația.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *