Semnal editorial 242: Editura RAO lansează „Inima. O istorie completă”, de Sandeep Jauhar & „Clubul Jane Austen”, de Natalie Jenner

Este posibil ca imaginea să conţină: text care spune „SANDEEP JAUHAR INIMA ο istorie completă. INIMA JAUHAR SANDEEP emoționantă înlumea aproape Ocălătorie fascinantași existenței noastre de fiecare zi. necunoscută izvorului”

Editura RAO lansează

Inima. O istorie completă,

de Sandeep Jauhar

„Un document extraordinar, curajos și chiar șocant.“

The New York Times

„Această investigație captivantă reușește să ne comunice frumusețea, misterul și miracolul științific care se împletesc în inima umană.“

Library Journal

Este centrul existenței noastre. Ea ne menține în viață. În același timp, în jurul ei orbitează toate simțirile noastre – bucuria, tristețea, fericirea… Cinci litere care înseamnă totul pentru noi și despre care avem senzația că știm (aproape) totul: INIMA. Dar cât și ce anume știm, cu adevărat?


Cartea Inima. O istorie completă îi invită pe cititori într-o călătorie neașteptată. Pornind din vechime, cel care ne conduce, medicul cardiolog și cunoscutul scriitor Sandeep Jauhar, împletește cu măiestrie trecutul cu prezentul și, în același timp, mitologia cu știința. Pentru că inima, chiar și pentru un medic, nu înseamnă doar acel organ minuscul care bate neîncetat, ci și un diapazon al tuturor stărilor și gândurilor noastre. Și, de aceea, poveștile cu oameni și despre oameni năvălesc din paginile cărții, pentru ca totul să capete un contur clar și viu, iar semnificația complexă a inimii să nu mai scape niciunuia dintre noi.


Combinând experiențele înaintașilor săi, ale contemporanilor, dar și pe cele personale, Sandeep Jauhar creează în Inima. O istorie completă o imagine plină de învățăminte a lumii în care trebuie să supraviețuim. Și subliniază că frumusețea trebuie să coexiste permanent în fiecare clipă petrecută de noi pe pământ.

SANDEEP JAUHAR este cardiolog practicant și în prezent scrie pentru The New York Times. El a apărut frecvent la National Public Radio, CNN și MSNBC pentru a discuta probleme legate de medicină, iar eseurile sale au fost publicate și în The Wall Street Journal, Time și Slate.

Data de publicare: 11.12.2020
Format: BIBLIOTECA RAO
Categorie: NONFICȚIUNE ADULȚI
Domeniu de editare: SĂNĂTATE
Număr de pagini: 320
ISBN: 978-606-006-457-2
Preț: 38 lei

Este posibil ca imaginea să conţină: text care spune „NATALIE N JENNER JANE CLUBUL JENNER NATALIE CLUBUL Ofote ROMAN INTELIGENTĂ IGENTĂ DIN COTIDIAN... NE OFERĂ EVADARE DULCE „ACEST ȘI EXTREM DE PEOPLE”

Editura RAO lansează

Clubul Jane Austen,

de Natalie Jenner

„Un debut încântător și memorabil, care ne amintește de limbajul universal al literaturii, precum și de puterea cărților de a uni și de a vindeca.“


Pam Jenoff, autoare de bestselleruri The New York Times

„Acest roman ne oferă o evadare dulce și extrem de inteligentă din cotidian…“
People

Cu o sută cincizeci de ani în urmă, orașul Chawton a fost căminul lui Jane Austen, una dintre cele mai cunoscute romanciere ale Angliei, în ultimii săi ani din viață. Acum, casa ei aparține câtorva rude îndepărtate, împreună cu o moșie aflată în mari dificultăți financiare. Cum ultimele rămășițe ale moștenirii lui Jane Austen par să fie amenințate de dispariție, un grup de persoane se unește în încercarea de a păstra atât casa, cât și moștenirea scriitoarei.


Un roman puternic și emoționant, care explorează tragediile și triumfurile vieții, atât la scară mică, cât și la nivel global, precum și generozitatea și compasiunea universală existente în noi toți, Clubul Jane Austen al lui Natalie Jenner este destinat să rezoneze cu cititorii din toate generațiile, atât prezente, cât și viitoare.


Data de publicare: 11.12.2020
Format: BUZUNAR
Categorie: FICȚIUNE ADULȚI
Domeniu de editare: ROMANCE
Număr de pagini: 328
ISBN: 978-606-006-460-2
Preț: aprox. 38 leiYou might also like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: