Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack nu mai acceptă CSS personalizat. Citește documentația pe WordPress.org pentru a învăța cum să aplici stilurile personalizate pe site-ul tău: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css. in /home/bibliotecaluiliv/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
Editura RAO lansează „LEGO. Istoria unei afaceri de familie” - Biblioteca lui Liviu

Editura RAO lansează „LEGO. Istoria unei afaceri de familie”

Publicat pe De Liviu Szoke

Se estimează că, anual, între optzeci și nouăzeci de milioane de copii primesc un set LEGO și până la zece milioane de adulți își cumpără unul pentru ei. LEGO este însă mai mult decât un număr copleșitor de cărămizi din plastic ce pot fi asamblate în nenumărate moduri, este o viziune despre ceea ce înseamnă jocul pentru omenire.

Folosind documente inedite provenite din arhiva companiei și interviuri în exclusivitate cu membrii familiei fondatoare, Jens Andersen reface istoria ascensiunii spectaculoase a LEGO plecând de la evenimentele care au precedat înființarea în 1932, la Billund, în Danemarca, și până în zilele noastre. Este drumul de la un modest atelier de tâmplărie la o fabrică de jucării, de la o afacere locală la una națională și, mai apoi, la una globală, cu toate succesele, dar și cu eșecurile și perioadele de stagnare, precum și cu modul în care, prin inovare și creativitate, au fost depășite.

„Cartea aceasta spune povestea modului în care familia mea a construit brandul LEGO“ – KJELD KIRK KRISTIANSEN, fost președinte și director executiv al grupului, din a treia generație a familiei fondatoare

„O lectură obligatorie pentru toți fanii LEGO.“ – Blocks

Despre autor:
Jens Andersen este un autor și critic literar danez, deținător al mai multor premii, printre cărțile sale numărându-se biografiile lui Hans Christian Andersen și Astrid Lindgren. Are un doctorat în literatură nordică, obținut la Universitatea din Copenhaga, și scrie pentru mai multe publicații daneze.

Preț: 95 RON

Categorie: NonFicțiune Adulți

Domeniu: Istorie

Format: Biblioteca RAO

Număr de pagini: 496

ISBN: 978-606-006-895-2

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *