Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack nu mai acceptă CSS personalizat. Citește documentația pe WordPress.org pentru a învăța cum să aplici stilurile personalizate pe site-ul tău: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css. in /home/bibliotecaluiliv/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
Editura Litera sărbătorește 50.000.000 de cărți în casele românilor cu reduceri și cadouri pe litera.ro! - Biblioteca lui Liviu

Editura Litera sărbătorește 50.000.000 de cărți în casele românilor cu reduceri și cadouri pe litera.ro!

De 31 de ani, Editura Litera aduce în casele românilor cele mai bune și mai frumoase cărți, din cele mai diversificate domenii și pentru toate vârstele!

În perioada 23-27 septembrie, timp de 5 zile, această cifră importantă este celebrată cu super reduceri și cadouri pe litera.ro

Invităm cititorii pe  litera.ro să sărbătorim împreună, cu reduceri de până la 90% la peste 2.500 de titluri! Cărți pentru toate gusturile și categoriile de interes: bestselleruri, noutăți, ficțiune, non-ficțiune, cultură generală, dezvoltare personală, cărți pentru copii și adolescenți, ebook-uri.

Surprizele nu se opresc aici: comenzile de peste 99 lei beneficiază de transport gratuit și o carte bestseller cadou: „Respirație în doi”, de Nicholas Sparks.

Cartea este publicată în premieră în România iar celebrul autor are mai mult de 100 de milioane de exemplare vândute în peste 50 de limbi. 

Povestea nu se oprește aici! Hai pe litera.ro să-ți alegi următoarea carte!

Video campanie

Ce am citit (sau am auzit doar lucruri frumoase despre ele), mi-a plăcut foarte mult și v-aș recomanda și vouă:

Niklas Natt och Dag – 1793 (acum costă doar 3.99 lei)

Seria „Fabian Risk” a lui Stephen Ahnhem: sunt la jumătate de preț.

Cele două romane ale Otessei Moshfegh, „Eileen” (costă doar 3.99 lei) și „Un an de odihnă și relaxare”

Pentru amatorii de SF și fantasy: Elan Mastai – Omul care a cucerit timpul (70 la sută reducere, deci 11.97 lei) și Michel Faber – Cartea lucrurilor noi și ciudate (70 la sută reducere, deci 11.97 lei), plus o bijuterie fantasy care cred că a trecut cam neobservată la noi: Karen Joy Fowler – Ne-am ieșit cu toții complet din minți, deși nu mai e pe stoc, dar poate o treceți la favorite și s-ar putea să o găsiți la un moment dat.

Alex Michaelides – Pacienta tăcută

Plus două descoperiri recente și care mi-au bucurat orele de lectură, deși subiectul uneia dintre ele este tare crunt: Jean-Paul Dubois – Fiecare cu povestea lui și Santiago H. Amigorrena – Ghetoul interior. V-aș mai recomanda, firește, și „Patria” lui Fernando Aramburu (că tot apare în curând serialul pe HBO Go), căci am auzit numai lucruri bune despre ea, însă n-am apucat să o citesc, deși aș merge pe mâna celor care mi-au recomandat-o până acum. Și, desigur, și trilogia lui Rachel Cusk, pe care o am de mult timp pe listă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *