Storia Books la Gaudeamus 2018

Anul acesta, la Gaudeamus, vă așteptăm cu patru titluri noi, venite direct din tipografie, două evenimente de lansare și mult chef de vorbă cu cititorii noștri. Timp de cinci zile, de miercuri până duminică, vom fi în pavilionul central de la Romexpo, lângă colegii de la Editura Publica.

Iată cărțile pe care le-am pregătit pentru această toamnă:

Imortaliștii de Chloe Benjamin este cel de-al doilea titlu de ficțiune pe care îl publicăm, după Puterea de Naomi Alderman. Una dintre cele mai așteptate cărți din Statele Unite în 2018, publicată în peste 15 țări, Imortaliştii a devenit încă de la apariție bestseller New York Times.

„Imortaliștii pune o întrebare aparent simplă, însă incredibil de complexă: cum ți-ai trăi viața dacă ai ști ziua în care vei muri? Căutarea răspunsului ne aruncă într-o poveste de familie cu multe ramificații, dar fermecătoare.” — Entertainment Weekly

Imortaliștii este, în profunzime, o reflecție despre liberul arbitru și destin.” — The New Yorker

Traducere: Miruna Voiculescu

În prima seară a târgului, de la ora 18:00, vă așteptăm la lansarea titlului Și-a căutat-o… de Louise O’Neill.

Cartea ridică întrebări sensibile referitoare la consinţământ, blamarea victimei și la modul în care sunt privite victimele agresiunilor sexuale.

Discuția va fi moderată de Liviana Tane, iar cele două invitate sunt Irina Stoica, vlogger de carte, și Diana Oncioiu, jurnalistă dela0.ro.

Traducere: Mirabela Soare

Colecția pentru copii se îmbogăţește cu titlul Pieriţi, vrăjitoare zdrenţăroase! de Celine Kiernan. Un fantasy despre o pădure întunecată, clanuri de vrăjitoare palide și neîndurătoare și despre o micuţă eroină, Mup, hotărâtă să-și salveze familia.

Vă așteptăm la lansare vineri, de la ora 18:00, la Bursa de contacte de la Romexpo.

La sesiunea de lectură participă Daria Prietenă cu cărţileTea Scrie și citeșteAlexandra Ghiurtu de la Alexandra’s Books și Ștefania de la Biblioteca Ștefaniei.

Traducere: Bogdan Voiculescu

Un alt fantasy, de această dată din colecția de Young Adult, este bestsellerul New York Times Prințesa de cenușă de Laura Sebastian.

Prințesa de Cenușă este o replică inteligentă și feministă a poveștii tradiționale cu eroina detronată, la care se adaugă multă intrigă, iubire și minciuni spuse pentru a îndulci situația. Baftă dacă vreți să o lăsați din mână!” — Virginia Boeker, autoarea seriei The Witch Hunter

Traducere: Anca Zaharia

Pentru cititorii care au devorat primul titlu din seria Invocatorul de Taran Matharu, așteptarea a luat sfârșit.

Cel de-al doilea titlu din serie, Inchiziția, va fi disponibil începând cu prima zi a târgului Gaudeamus.

Traducere: Alina Marc-Ciulacu

Vă așteptăm la standul Storia Books cu reduceri între 20% și 40% la titlurile noastre. Pentru cei care nu pot ajunge, aceleași reduceri vor fi aplicate și în magazinul nostru online! Comenzile plasate în această perioadă vor fi onorate începând cu 19 noiembrie.

 

Posted by Liviu

You might also like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *