Concurs Războiul Liniștit, de Paul McAuley

Războiul liniștit (2 volume) 

Nu-i așa că de mult timp n-a mai avut loc un concurs pe blogul FanSF? Ei bine, avem ca premiu un exemplar din Războiul Liniștit, traducere de Nicu Gecse, cu autograful autorului Paul McAuley, unul din cei patru invitați speciali ai FILB din 2014. Iar întrebarea este următoarea: alături de ce alți autori de SF a vorbit Paul McAuley în seara dedicată SF-ului din cadrul FILB? Răspunsul, căci nu am de gând să vă las să răscoliți arhive prăfuite, îl veți găsi în recenzia dedicată volumului care a apărut pe acest blog săptămâna trecută. Câștigătorul va fi ales prin tragere la sorți și va fi anunțat de azi într-o săptămână, pe cinci aprilie, urmând ca editura Paladin, sponsorul acestui concurs, să expedieze premiul (volumul oferit ca premiu este varianta afișată în acest articol, cea în două volume).

Later edit: cu ajutorul lui Random.Org, din cei patruzeci și șapte de participanți, poziția câștigătoare este cea de pe poziția 11, Anca Blinda.

Posted by Liviu

You might also like

47 Comments

 1. avatar
  Vero says:

  Richard Morgan, Michael Haulică și Sebastian A. Corn.
  (Ştiu că de obicei n-am noroc la loterie, dar… omul e dator să-ncerce, nu? 🙂 )

 2. avatar
  psi says:

  richard morgan, michael hăulică și sebastian a. corn 🙂
  tușă vero, promit că dacă am eu noroc, citim împreună! 🙂

 3. avatar
  Cristina Adam says:

  In seara dedicată SF-ului din cadrul FILB Paul McAuley a vorbit alaturi de Richard Morgan, Michael Haulică și Sebastian A. Corn.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *