Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack nu mai acceptă CSS personalizat. Citește documentația pe WordPress.org pentru a învăța cum să aplici stilurile personalizate pe site-ul tău: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css. in /home/bibliotecaluiliv/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078

Warning: error_log() has been disabled for security reasons in /home/bibliotecaluiliv/public_html/wp-content/themes/jumla/functions.php on line 332
Concurs Războiul Liniștit, de Paul McAuley - Biblioteca lui Liviu

Concurs Războiul Liniștit, de Paul McAuley

Publicat pe De Liviu Szoke

Războiul liniștit (2 volume) 

Nu-i așa că de mult timp n-a mai avut loc un concurs pe blogul FanSF? Ei bine, avem ca premiu un exemplar din Războiul Liniștit, traducere de Nicu Gecse, cu autograful autorului Paul McAuley, unul din cei patru invitați speciali ai FILB din 2014. Iar întrebarea este următoarea: alături de ce alți autori de SF a vorbit Paul McAuley în seara dedicată SF-ului din cadrul FILB? Răspunsul, căci nu am de gând să vă las să răscoliți arhive prăfuite, îl veți găsi în recenzia dedicată volumului care a apărut pe acest blog săptămâna trecută. Câștigătorul va fi ales prin tragere la sorți și va fi anunțat de azi într-o săptămână, pe cinci aprilie, urmând ca editura Paladin, sponsorul acestui concurs, să expedieze premiul (volumul oferit ca premiu este varianta afișată în acest articol, cea în două volume).

Later edit: cu ajutorul lui Random.Org, din cei patruzeci și șapte de participanți, poziția câștigătoare este cea de pe poziția 11, Anca Blinda.

Posted by Liviu

47 de comentarii la „Concurs Războiul Liniștit, de Paul McAuley

  1. Richard Morgan, Michael Haulică și Sebastian A. Corn.
    (Ştiu că de obicei n-am noroc la loterie, dar… omul e dator să-ncerce, nu? 🙂 )

  2. In seara dedicată SF-ului din cadrul FILB Paul McAuley a vorbit alaturi de Richard Morgan, Michael Haulică și Sebastian A. Corn.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *