Concurs Paralela 45 : Disparuta fara urma

Niciodata sa nu spui niciodata, asa incep prezentarea acestui concurs care trebuia sa aiba loc in vara dar cum soarta a decis ca pasii mei sa se indrepte spre o alta tara acest concurs a fost aminat din motive lesne de inteles. Dar ia sa vedem ce prezentare avem:

 Dennis Lehane e cunoscut publicului din Romania datorita romanului Shutter Island, aparut la Editura Paralela 45 in 2010, si a ecranizarilor dupa doua dintre cele mai de succes carti ale sale, Mystic River (2003, in regia lui Clint Eastwood, castigator a doua premii Oscar) si Shutter Island (2010, in regia lui Francis Ford Coppola).
In 2007, actorul Ben Affleck a debutat in cariera regizorala cu o ecranizare a romanului de fata, film primit foarte bine atat de critica de specialitate, cat si de public.

Cartierul bostonian Dorchester nu-i un loc nici pentru inocenti, nici pentru cei slabi de inger. Teritoriu populat de indivizi fara scrupule si mai ales fara noroc, pe strazile cartierului sunt risipite cioburi de familii, de inimi si de vise. Amanda McCready, o fetita de numai patru ani, dispare din apartamentul mamei sale din Dorchester, dar cuplul de detectivi particulari, Angela Gennaro si Patrick Kenzie, specializati in cazuri de disparitii de persoane, ar prefera sa nu investigheze cazul, nu numai pentru ca ancheta politiei face uz de forte impresionante, ci si pentru ca disparitia unui copil si posibilitatea de a nu-l gasi implica prea multe riscuri. Insa la rugamintile si insistentele matusii copilei, deschid propria lor ancheta, punand in pericol absolut totul – relatia lor si vietile lor -, numai pentru a o gasi pe Amanda.

Blogul FANSF in colaborare cu editura Paralela 45 organizeaza acest concurs fulger-durata este de doar trei zile, adica se va incheia pe 20 dec. ora 15.00- care va avea un singur cistigator desemnat prin tragere la sorti dintre cei care vor raspunde corect la urmatoarea intrebare:

Cum se numeste in original cartea?

Cistigatorul va fi contactat de mine si ii voi trimite cartea personal. Bafta!

UP DATE: Cistigatorul concursului este marian. Felicitari!

posted by voicunike

You might also like

15 Comments

  1. avatar
    hoyad says:

    Titlul original al romanului scris in 1998 de Dennis Lehane are titlul „Gone, Baby, Gone”, intocmai ca filmul regizat si produs de Ben Affleck in 2007.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *