Concurs LEDA: Frumosii si Gelozie

Sunt absolut uluit de cite minunatii de carti a putut scoate LEDA ,precum un iluzionist care scoate iepuri din jobenul lui magic asa si LEDA cu cartile ei frumoase. Va prezint doua din numeroasele carti publicate anul acesta, doua carti care vor fi puse ca premiu in acest concurs organizat de editura Leda si blogul Fansf.

În sfârşit, Tally este frumoasă. Şi are tot ceea ce şi-a dorit vreodată! Arată perfect, are haine splendide, iubitul ei este teribil de sexy, iar în noua lume din care face parte acum, ea a devenit un personaj cât se poate de popular.

Dar, dincolo de distracţie – petreceri non-stop, libertate totală –, are sentimentul confuz şi sâcâitor că totuşi ceva nu este în regulă. Ceva important! La un moment dat, din trecutul ei de urâtă, soseşte o scrisoare. Citind-o, îşi aduce aminte ce este greşit în viaţa frumoşilor şi, brusc, pentru ea distracţia se termină.

Din acea clipă, Tally se confruntă cu o alegere dificilă: să facă efortul de a uita tot ce a aflat sau să lupte pentru propria-i viaţă – pentru că autorităţile nu au de gând să-i ierte pe cei care deţin anumite informaţii…

Cititorii vor fi entuziasmaţi să-şi pună întrebări provocatoare despre tehnologia invazivă şi societatea obsedată de imagine, precum şi despre impasul etic al unui informator devenit aliat…

În sfârşit, Dru Anderson ar trebui să fie în siguranţă, căci a reuşit să scape de colţii vampirilor şi a ajuns la Schola Prima, principala şcoală unde îşi are cartierul general Ordinul. Aici începe să se pregătească şi să înveţe ce înseamnă de fapt să fii o svetocha ─ o creatură pe jumătate vampir, pe jumătate om, şi dotată cu puteri nebănuite ─ în Lumea Reală a băieţilor djamphiri. Dar o pânză de păianjen de minciuni şi trădări continuă să se strângă în jurul ei. Christophe lipseşte, Graves se poartă ciudat, iar gărzile de corp pe care le-a primit par să ştie mai mult decât ar trebui. Şi tot aici o regăseşte şi pe capricioasa Anna, cealaltă svetocha cu puteri asemănătoare cu ale ei, dar care nu vrea să împartă cu ea luminile reflectoarelor. Dru trebuie să găsească o modalitate de a-i face faţă Annei, să afle mai multe secrete din propriul ei trecut, să ţină piept atacurilor vampirilor şi în acelaşi timp să-şi lămurească sentimentele pe care le nutreşte pentru Graves şi Christophe.
Există un trădător în Ordin care o vrea pe Dru moartă ─ dar mai întâi trebuie să afle ce îşi mai aminteşte ea din noaptea în care a murit mama ei. Dru a blocat această amintire, dar se pare că va trebui totuşi să şi-o elibereze, mai ales atunci când Christophe se întoarce şi urmează să fie judecat în faţa Consiliului. Iar singura care îi poate salva viaţa este chiar Dru.

Fanii lui Dru nu vor fi dezamăgiţi nici în acest antrenant volum al seriei. Romanul se citeşte dintr-o suflare, şi mulţi dintre cititori se vor identifica din nou cu acest personaj fascinant – puternic, dar şi vulnerabil, cu aură de djamphir, dar adesea cu un comportament amintind de cel al unei adolescente obişnuite…

Cistigatorul va fi unul singur iar concursul se va incheia vineri 21 dec. orele 12.00 am si va fi desemnat prin tragere la sorti din cei care vor raspunde la cele doua intrebari ale concursului corect:

Cite carti sunt in seria URÂŢII ?  Cite carti sunt in seria ALTFEL DE ÎNGERI ?

Bafta!

UP DATE: Cistigatorul concursului este lucindaprice44. Felicitari!

posted by voicunike

You might also like

20 Comments

 1. avatar
  giorgianaturcu says:

  Seria uratii cuprinde trei carti(the ugglies, the pretties si ultimul specials)la noi aparute numai primele doua volume
  Seria”Altfel de ingeri:cuprinde 5 volume(strange angels, betrayals,jealousy,defiance,reckoning)cu trei volume aparute pana acum in romana

 2. avatar
  Star says:

  Seria Uratii: The ugglies, The pretties si Specials – primele doua volume au aparut in lb romana
  Altfel de Ingeri: Strange angels, Betrayals,Jealousy,Defiance,Reckoning – primele trei volume au aparut in lb romana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *