Concurs RAO: Flacarile Cerului

Robert Jordan s-a incumetat sa scrie cea mai tare serie fantasy de dupa lumea fascinanta a lui J.R.R.Tolkien, seria Roata Timpului este atit de super incit varietatea de personaje, situatii sau lumi este ametitoare. Acum citva timp editura Rao s-a inhamat la publicarea acestei serii atit de frumoase, hulita de unii si adorata de altii, Roata Timpului este ca un vin vechi ,pe timp ce trece cu atit mai mult ii simti savoarea si devine si mai bun. Inainte de tirgul de carte Gaudeamus, editura Rao ne-a daruit al cincilea volum din serie ,FLACARILE CERULUI

Cei Numiţi sunt liberi şi fac deja planuri pentru Marea Zi a întoarcerii, când Cel Întunecat va păşi din nou pe Pământ. Iar intenţiile şi intrigile lor au drept scop, inevitabil, capturarea Dragonului Renăscut. Elaida, de curând proclamată Supremă Înscăunată, conducătoare a femeilor Aes Sedai, de asemenea se gândeşte cum să-l captureze pe Dragonul Renăscut. Ea ştie că Cel Întunecat se va elibera, că se apropie Ultima Bătălie, iar Dragonul Renăscut trebuie să fie acolo pentru a-l înfrunta, altminteri lumea e sortită focului şi distrugerii. Ea trebuie să se asigure că el se îndreaptă către moartea care i-a fost profeţită. Iar Rand al Thor, Dragonul însuşi, ascuns în străvechiul oraş Rhuidean, aşteaptă clanurile războinice ale Aielilor să se ralieze sub flamura lui…

Editura Rao impreuna cu blogul FANSF organizeaza un nou concurs care incepe astazi si se va termina luni ora 24:00, iar cistigatorul va fi desemnat prin tragere la sorti din cei care vor raspunde corect la urmatoarea intrebare:

Cum se numeste ultimul roman al seriei, cind va aparea si de cine este scris?

Lupta pentru cistigarea unui exemplar din aceasta carte va fi acerba.Va urez succes!

UP DATE: In urma tragerii la sorti cistigatorul este Lunateca.

posted by voicunike

You might also like

40 Comments

 1. avatar
  Alexnho says:

  Ultimul roman al seriei, ce reprezinta a 14-a carte, se numeste „A Memory of Light”, va aparea in anul 2012 undeva intre martie(putin probabil) si noiembrie si este scrisa de Robert Jordan impreuna cu Brandon Sanderson.

 2. avatar
  sandybook says:

  Ultimul roman al seriei, al 14-lea volum, se numeste “A Memory of Light”, va aparea in anul 2012 si este scris de Robert Jordan si Brandon Sanderson, asa cum au fost si volumele 12 si 13 (The Gathering Storm – 2009 si Towers of Midnight – 2010), care, de fapt, impreuna cu volumul 14 trebuiau sa alcatuiasca o singura carte. Dupa moartea lui Robert Jordan (2007), Sanderson a fost ales sa scrie finalul seriei, preluand materialul si indicatiile lasate de Jordan pentru a o sfarsi asa cum ar fi vrut acesta. 😀

 3. avatar
  florin says:

  Ultimul roman al seriei (al 14-lea) se numeste „A Memory of Light”, este scris de Brandon Sanderson (care a preluat materialele si indicatiile lasate de Robert Jordan) si va aparea in 2012.

 4. avatar
  Carmen says:

  Ultimul volum al seriei, planuit de Robert Jordan a fi al 12-lea, cu titlul „A Memory of Light”, va aparea in 2012 fiind terminat de Brandon Sanderson. Datorita dimensiunilor ultima carte a fost rescrisa astfel incat din 12 planuite initial au devenit 14, iar „A Memory of Light” este acum a 14-a in serie.

 5. avatar
  lunateca says:

  mamamiaaaa….doamne….imi tremura mainile pe tastatura de la telefon….a aparut si volumul 5 la noi…din pacate am citit doar vol1 si 3 de la biblioteca….e asa tare seria..

 6. avatar
  milesteg says:

  Ultimul volum al seriei planuit de Robert Jordan – “A Memory of Light”, va aparea in 2012 si va fi terminat de Brandon Sanderson.

 7. avatar
  cristina p says:

  Ultimul roman al seriei se numeste “A Memory of Light”. Acesta va fi scris de Brandon Sanderson (care a preluat materialele si indicatiile lasate de Robert Jordan) si este planificat sa apara in 2012.

 8. avatar
  Rodica says:

  Volumul 14 cu titlul „A Memory Of Light”, va apare in 2012 si au contribuit la scrierea sa Robert Jordan si Brandon Sanderson.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: