Final de Serie-Vampirii Sudului

Dupa incintatoarele peripetii si aventuri traite de SOOKIE si gasca iata ca a venit si lucrul pe care il urim intotdeauna cind vine vorba de lucruri frumoase si care vrei sa tina o vesnicie, sfirsitul seriei Vampirii Sudului cu

ultima din serie.Multumiri deosebite editurii LEDA pentru aceste minunate carti si pentru faptul ca ne-a facut sa visam cu ochii larg deschisi.

Cu talentul ei special de a da mereu de necazuri, Sookie este martoră la un atentat comis asupra barului în care lucrează, Merlotte’s. Bănuielile se îndreaptă imediat spre anti-teriantropii din zonă, însă Sookie suspectează altceva şi, împreună cu Sam, încearcă să descopere vinovatul… precum şi mobilul atacului.

    Dar lucrurile se complică. Deşi nu este capabilă să „citească” în mintea vampirilor, Sookie îi cunoaşte bine pe iubitul său, Eric Northman, şi pe „fiica” lui, Pam, şi îşi dă seama că aceştia complotează împotriva actualului lor stăpân. Treptat, şi Sookie este atrasă în această luptă… care se dovedeşte a fi mult mai grea decât ar fi crezut. Prinsă încă o dată în vârtejul intrigilor din lumea vampirilor, Sookie află că este doar un pion, la fel ca oricare alt om obişnuit… şi că pe tabla de joc a apărut o nouă regină…

Nu ratati aceasta serie: un coctel exploziv de suspans, paranormal, senzualitate si umor care a stat la baza ecranizarii de succes si cu milioane de fani a serialului TRUE BLOOD de pe HBO.

Vrei sa citesti? Atunci nu ezita! Iata ce te asteapta la editura LEDA

O serie în acelaşi timp agreabilă şi diabolică… şi din ce în ce mai captivantă cu un amestec de stiluri  încântător, o combinaţie de elemente din romanele de dragoste, mister şi groază.

You might also like

9 Comments

 1. avatar
  voicunike says:

  Nope! Chiar este ultimul din serie. Autoarea a afirmat in repetate rinduri ca vrea sa se dedice altor scrieri iar acest volum s-a datorat in urma insistentelor fanilor, asa ca da,este ultimul.

 2. avatar
  Oana says:

  Este prima data cand aud ca „Dead Reckoning” ar fi ultimul volum din Vampirii Sudului…De unde aveti informatia aceasta? Stiam ca autoarea se opreste pe la vol. 14 nu 11.

 3. avatar
  ElKosta says:

  la cartile mele, copertitile au inceput sa se stranbe, la fel cum se onduleaza o carte ce a fost udata si apoi uscata, aveti idee de ce? (nu este umiditate semnificativa in biblioteca)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: