Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack nu mai acceptă CSS personalizat. Citește documentația pe WordPress.org pentru a învăța cum să aplici stilurile personalizate pe site-ul tău: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css. in /home/bibliotecaluiliv/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078

Warning: error_log() has been disabled for security reasons in /home/bibliotecaluiliv/public_html/wp-content/themes/jumla/functions.php on line 332
ANATHEM-ul ce va sa vie! - Biblioteca lui Liviu

In curind una din cartile de capatai ale sefeului va aparea in romana. Moshul SF impreuna cu consoarta din dotare a terminat traducerea uneia din cartile SF ale deceniului trecut, la traducere a mai avut o contributie destul de mare motanul supranumit Piticul. Le multumim pe aceasta cale si asteptam aparitia cartii mamut de cel putin 1000 de pagini.

Dar mai abitir multumim din inima si din suflet editurii LEDA care ne daruieste in prag de sarbatori aceasta superba carte.

posted by voicunike

4 comentarii la „ANATHEM-ul ce va sa vie!

  1. bravo leda….ce se intampla cu ceilalti?
    mor cand vad atatia scriitori care nu se publica la noi.
    o gramada…..
    e atat de slaba oferta la noi….traducerile….eu nu pot sa cred ca un scriitor bun….scos in cateva mii de exemplare nu s-ar vinde…chiar asa de rau stam?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *