Cu bucurie va anunt aparitia a doua carti excelente in colectia Strada Fictiunii de la editura ALL , carti care vor satisface multi cititori avizi de mistere si fantastic.
Citadela, sudul Turciei – un munte sălbatic, care adăposteşte cel mai vechi lăcaş de cult şi cel mai mare mister al omenirii. Călugării care viermuiesc prin măruntaiele lui fac parte dintr-o sectă antică, numită Sanctus, care practică ritualuri de o violenţă inimaginabilă.Într-o dimineaţă, un călugăr al ordinului urcă în vârful muntelui, întinde braţele în formă de cruce şi se aruncă în gol. Trupul îi este plin de tăieturi până la os, în forma literei Tau. Detectivul Arkadian are o misiune grea: ordinul Sanctus este protectorul textului original al Bibliei. Undeva în măruntaiele muntelui există o grădină care pare a fi cea a Edenului, dar aici cunoaşterea nu înseamnă păcat originar, ci putere divină. Când detectivul Arkadian, brazilianul Oskar (arhitectul Cristului de la Rio) şi ziarista Liv pătrund în Citadelă, ei sunt pe cale să descopere unul dintre cele mai înspăimântătoare secrete ale civilizaţiei.
M-am tot documentat despre aceasta carte si credeti-ma pe cuvint ca este o carte care trebuie neaparat citita. E buna rau!
Am fost mereu fascinat de carti si anticariate, am asteptat in fiecare zi ceva vesti despre aceasta carte si iata ca dorinta mi-a fost implinita, asa ca va prezint o carte super
Negustorul de antichităţi Artur Aiguader, faimos în Barcelona, este găsit mort în magazinul său. Scriitorul şi fiul său vitreg Enrique Alonso vine în oraş ca să preia afacerea şi găseşte o scrisoare-testament, în care tatăl său îl îndrumă către un manuscris latinesc din secolul al XV-lea, niciodată tradus. Autorul lui pare a fi Casadevall, unul dintre arhitecţii Catedralei din Barcelona. După primele cercetări, Enrique află că tatăl său funcţiona ca o verigă de legătură între traficanţii de artă antică şi colecţionarii bogaţi. Dar şi că ,,piatra lui Dumnezeu”, un vechi măr al discordiei între civilizaţii, există undeva în Barcelona de azi…
Prezentarea de mai sus este cea mai buna reclama, va las pe voi sa descoperiti misterele si deliciile cartii.
Desi face parte din romanele istorice nu ma pot abtine sa va prezint o carte buna tare
O poveste de dragoste din Evul Mediu timpuriu. E perioada invaziilor barbare. Marcus, un tânăr nobil roman, despre care legenda spune că ar fi chiar fiul Arhanghelului Mihail, trece prin experienţe extraordinare în căutarea sensului unei lumi ai cărei zei sunt pe moarte. Călătoria sa îl poartă de-a lungul şi de-a latul Imperiului Roman, din Italia în Grecia şi Bizanţ sau dintr-o mănăstire creştină spre hoardele hunului Attila. În lumea lui, totul devine posibil, dar nimic nu este durabil; este o lume plină de mister, dragoste şi groază, de credinţă simplă şi de filosofie obscură, de cruzime, trădare şi curaj nemăsurat.
Asa ca nu ezitati si cititi aceste carti minunate!
posted by voicunike
daca va plac atat de mult cartile despre anticari si carti, imi permit sa va recomand doua pe acelasi subiect, care mie, personal, mi-au placut foarte, foarte mult. este vorba despre „biblioteca umbrelor”, de mikkel birkegaard si „umbra vantului”, de carlos ruiz zafon, ambele aparute la editura polirom. 🙂 daca va hotarati sa lecturati cele doua titluri, va asigur ca merita timpul acordat lor. toate cele bune! 😀 si multumim pentru recomandarile din articolul de mai sus.
ti-am urmat sfatul si am achizitionat trilogia sanctus.am incredere in sfaturile tale.
Nu doar eu pun postări pe acest blog, ci alături de mine mai scriu (scriau) încă trei colegi: Voicunike, Bebe și Cristi Tiucă aka Schizoid. Nu spun că sfaturile lor n-ar fi bune, ci doar că gusturile diferă. Uită-te cu atenție la sfârșitul fiecărei postări, la posted by.
stai linistit.stiam treaba asta.a fost o chestie generica.