Concurs LOCKE LAMORA

Up date: In urma tragerii la sorti premiul cel mare adica un exemplar din cartea Minciunile lui Locke Lamora ii revine cistigatorului: Carmen Laura.

Datorita unui sefist cu inima mare si care nu a vrut cu nici un chip sa-si decline identitatea, el fiind si sponsorul acestui concurs, pune la bataie un exemplar din MINCIUNILE LUI LOCKE LAMORA de SCOTT LYNCHSe spune despre Ghimpele din Camorr că este un spadasin neîntrecut, un maestru într-ale hoţiei, o fantomă care poate trece prin ziduri. Jumătate din oamenii oraşului sunt convinşi că este avocatul celor săraci. Cealaltă jumătate crede că el nu este decât un mit stupid. Nici unii, nici ceilalţi nu cunosc însă întregul adevăr. Subţirel şi fără prea mare agilitate în mânuirea sabiei, Locke Lamora este, spre marea sa supărare, legendarul Ghimpe. Cu siguranţă că nu a încurajat zvonurile cu privire la aventurile sale. La fel de sigur este şi că Locke fură de la cei bogaţi (de la cine altcineva ar merita să furi?), dar la săraci nu ajunge nici un sfanţ. Locke adună bani doar pentru el şi pentru banda lui de Ticăloşi Gentilomi. Capricioasa şi colorata lume subterană a vechiului oraş Camorr este căminul lor de când se ştiu. Dar acum un mister ucigător a început să terorizeze oraşul şi un război clandestin ameninţă să dezbine lumea subterană. Prinşi într-un joc ucigaş, Locke şi prietenii săi vor fi nevoiţi să lupte pentru viaţa lor.

Si acum urmeaza intrebarea concursului:

Cum se numeste dusmanul de moarte al lui Locke Lamora , cel care ii omoara si pe gemenii Calo si Galdo prietenii lui Locke?

Concursul va incepe de astazi ora 0.00 pina joi ora 24.00.Regulile le stiti asa ca va urez succes.

Pentru cei carora le plac copertile adevarate ,iata o mostra:

Coperta aceasta imi evoca Camorr-ul asa cum mi-l imaginez. Voi ce parere aveti?

You might also like

40 Comments

 1. avatar
  Pax says:

  The Grey King

  totusi nu e a doua jumatate a intrebarii un urias spoiler!? moartea acelor doua personaje are loc parca undeva dupa jumatea cartii, eu as fi evitat sa dezvalui acesta parte importanta a romanului.

  1. avatar
   voicunike says:

   Nu stiu daca este spoiler dar este un indiciu important pentru cei care participa la concurs, vreau sa ofer sanse egale tuturor celor care participa. Oricum nu stirbeste cu nimic farmecul cartii! 🙂

  1. avatar
   voicunike says:

   Nu stiu ce-ai facut dar esti tare norocoasa, inca o data mina Generalului meu a fost cu noroc pentru tine. Cartea a plecat spre tine.
   Felicitari!

   1. avatar
    Carmen Laura says:

    Cata bucurie!
    Abia astept sa ajunga la mine si sper sa am noroc si in continuare.
    Multumiri Generalului pentru mana buna.

 2. avatar
  Catalin Maria says:

  Offtopic: se pare ca apare o noua editura, si care e posibil sa publice ceva SF/F, Voyager Premium Books. Tusha Vero a primit o noua carte de tradus pentru aceasta editura.
  Stie cineva ceva?

 3. avatar
  teo says:

  Si mai gasisem ceva, tradusa la Lucman dar neaparuta (inca, cel putin),
  „Casa infernala” de Serge Brussolo.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: