Concurs LEDA : CÂNTECELE SERAFIMULUI

Regina oficiala a gothicului si a vampirilor ANNE RICE este scriitoarea cea mai adulata si cunoscuta pe piata horrorului, cartile sale fiind vindute in peste 100 de milioane de copii. Este una din cele mai tari lovituri pe piata de carte din Romania  de cind editura LEDA s-a hotarit sa publice dipticul CÂNTECELE SERAFIMULUI ,una din operele recente ale lui RICE ,cartile fiind publicate in octombrie 2009 pentru VREMEA ÎNGERULUI si noiembrie 2010 pentru DRAGOSTEA ŞI RĂUL.

Plin de reflecţii morale incitante, Vremea îngerului, primul volum din noua serie a Annei Rice, Cântecele serafimului, îl are în prim plan pe Toby O’Dare, un asasin plătit, care visa cândva să devină călugăr dominican, până când tragedia familiei sale îi  schimbă traiectoria. Toby este vizitat de îngerul său păzitor,  tocmai după împlinirea unei misiuni ucigaşe, şi îi oferă şansa de a-şi ispăşi păcatele. Toby acceptă şi este purtat într-o călătorie în Anglia Evului Mediu, unde, în rol de călugăr dominican, trebuie să salveze câţiva evrei de furia comunităţii, aceştia fiind acuzaţi pe nedrept că şi-ar fi omorât fiica în urma convertirii ei la creştinism. Este o perioadă zbuciumată din istoria Europei, în care poporul evreu cade victimă persecuţiilor, fiind acuzat de ucideri rituale.

Liric, captivant şi profund, Dragostea şi răul este un thriller metafizic cu îngeri şi asasini care evocă din nou lumi întunecate şi periculoase din vremurile de demult. Anne Rice ne transportă pe alte tărâmuri, de data aceasta în Roma secolului al XV-lea, un oraş al domurilor şi grădinilor suspendate, al turnurilor şi crucilor înălţate spre norii veşnic schimbători, al colinelor şi al pinilor înalţi… Un oraş al lui Michelangelo şi al lui Rafael, al Sfintei Inchiziţii şi al lui Leon al X-lea, al doilea fiu al lui Lorenzo de Medici, deţinătorul tronului papal.În această epocă, în acest secol, Toby O’Dare, fost asasin plătit al guvernului, este însărcinat de un înger să rezolve o crimă teribilă produsă prin otrăvire şi să dezlege misterul unui loc bântuit de un spirit fără de odihnă – un diabolic dibbuk. O’Dare se reconectează la propriul trecut, cu aspectele lui luminoase şi întunecate, înfricoşătoare şi tandre, condus de făgăduinţa salvării şi de o viziune mai adâncă şi mai bogată asupra dragostei.

Editura LEDA si blogul Fansf initiaza un nou concurs prin care vor fi alesi prin tragere la sorti doi(2) cistigatori care vor primi ca premiu cele doua carti din diptic Vremea Ingerului +Dragostea si Raul daca vor raspunde corect la urmatoarea intrebare:

Cum se numeste serafimul care are grija de Toby?

Comentariile vor fi afisate dupa terminarea perioadei de concurs care va incepe azi si se va termina vineri ora 12:00.  Later edit: Se pare ca nu merge treaba cu comentariile asa ca sunteti liberi sa dati raspunsul corect.

UP DATE: Cistigatorii concursului in ordinea numerelor de pe tricou sunt urmatorii: Oanaa XD’s, si  vampirika.

Imi cer scuze ca postez asa de tirziu dar mi-a luat astia internetu’ si de vreo trei ore astept sa-i dea drumu’. Acum sunt la un netcafe pentru a scrie.

posted by voicunike

You might also like

43 Comments

 1. avatar
  Miranda says:

  Pentru Voicunike. Ma intereseaza seria Dune, va rog sa imi spuneti pretul si editia, eventual si alte sf-uri. Multumesc.

  1. avatar
   voicunike says:

   Am incercat de nenumarate ori sa-ti trimit mail dar nu imi da voie, cred, casuta ta plina de mailuri imi returneaza mailurile mele catre tine cu mailer-daemon

 2. avatar
  bakersdlies.com says:

  Aw, this was a really good post. Taking a few minutes and actual effort to produce a really good article… but what can I say… I procrastinate a lot and never seem to get anything done.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *