DEMNET esteeee!

Am asteptat cu nerabdare aparitia acestei carti si dupa atita timp iata ca rabdarea imi este rasplatita. Cartea este una din cartile care rar se pot uita, merita citita dar si rascitita. Autorul este nimeni altul decit celebrul Dan Dobos cel care a scris trilogia ABATIEI, o trilogie care rivalizeaza cu celebra DUNE.

A nu se rata cu nici un chip. Iata si un mic fragment din aceasta carte care este altceva decit va imaginati:

Principalul teoretician al postliberalismului este Lawrence Johnson, profesor de filozofie la Universitatea Independentă din Azore, care a pus bazele acestei doctrine în 2052 în lucrareaPostliberalismul, de la concept la practică, publicată în Blackwell Political Review. Întregul eşafodaj ideatic pleacă de la postulatul conform căruia oamenii sunt profund egali atunci când ajung la vârsta la care pot vota. Bunăstarea garantată şi sistemul democratic perfecţionat în cele mai mici detalii îi scutesc pe cetăţeni de condiţionări materiale sau sociale şi le consacră egalitatea şanselor de a se manifesta în spaţiul public.

Pentru cei doritori sa citeasca cea mai celebra trilogie romaneasca iata doua volume care pot fi comandate aici sau oricare dintre voi dorește un exemplar e poftit să  trimită un email pe eu@dandobos.ro. Cartea costă 35 de lei, cu tot cu taxele de expediere prin Poșta Română. În cazul în care doriți și Abația infinită, costul celor două cărți este de 65 de lei, cu tot taxele de expediție. Exemplarele vor purta, desigur, și autograful autorului.

Genetica si extraterestri plus o mare doza de umanitate egal UN ROMAN SUPER

Ultima parte din aceasta trilogie aduce o incheiere nebanuita si un epilog demn de un mare roman.

Cei care nu acitit aceasta trilogie si vor ceva mai mult decit bun pot comanda ABATIA aici. Cartea a aparut la editura MILLENNIUM BOOKS.

Nu uitati ca mai exista si un volum de povestiri care face toti banii iar unele dintre ele puteau candida la Nebula fara probleme

In 2082,natura umana a suferit modificari profunde.Cetatenii din spatiul DemNet pot alege sa devina nemuritori,beneficiaza de tinerete vesnica si sanatate perfecta cu ajutorul celulelor Nanosan,de stabilitate financiara absoluta prin UniTrez.Pentru ca oranduirea perfecta si fie completa,mai ramane doar un singur pas:instaurarea obligativitatii participarii la consultarile electorale zilnice.

Daca v-am facut curiosi astept cu nerabdare comentariile voastre fie pentru a ma injura,fie pentru a ma felicita.

posted by voicunike

You might also like

5 Comments

 1. avatar
  oliviu craznic says:

  Foarte tare. O veste senzationala. Felicitari Dan Dobos si la cat mai
  multe!
  Avem nevoie de autori ca Dan Dobos, si avem nevoie sa le aratam
  pretuirea pe care o merita. Pentru a avea o literatura adevarata,
  trebuie sa o meritam.

 2. avatar
  vasile says:

  „o trilogie care rivalizeaza cu celebra DUNE”….Totusi, hai sa respectam scara. Am toata stima pentru autor, dar nu ma puteam stapani atunci cand citeam „Abatia” sa o tot compar cu „Dune”, in sensul ca m-i se parea clar inspirata de acolo (ceea ce nu e un lucru rau)…dar de aici pana la „rivalizeaza”…

  1. avatar
   Oliviu Craznic says:

   Opiniile difera de la om la om. Pt mine, Herbert va ramane parintele acestui gen de romane, dar consider ca Imperiul Marelui Graal, Sfasierea sau Abatia nu numai ca nu sunt mai prejos, dar chiar duc mai departe ideile lui Herbert. Herbert ramane primul; pt mine insa, nu ramane cel mai bun.

 3. avatar
  milesteg says:

  Blestemul Abatiei si Abatia infinita vor mai fi revizuite asa cum a fost Abatia aparuta la Millennium?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *