Concurs LEDA Steampunk : INGERUL MECANIC

Cu aceasta serie Cassandra Clare reuseste sa ne zugraveasca o Londra victoriana, romantica si intunecata patrunzind in miezul magiei si a steampunk-ului. Cu o intriga solida si cu personaje simpatice dar si rele, Cassandra te indeamna la descoperirea unei lumi noi care desi are farmecul trecutului te face sa te simti ca-n secolul XX. Cartea face parte din acele lecturi memorabile care te tin cu sufletul la gura dar si te fac sa-ti doresti sa citesti mai mult ,tot mai mult fara a te satura de aventurile si peripetiile personajelor.

Magia este periculoasă – însă dragostea este şi mai periculoasă! Iubirea –  şi mai ales pasiunea primei iubiri – poate fi cea mai riscantă magie. Îngerul mecanic este primul volum din seria Dispozitive infernale, pe care fanii celebrei serii Instrumente mortale, publicată deja de editura Leda, o vor… devora, cu siguranţă! Iar faptul ca este un STEAMPUNK veritabil va face fani si in rindurile cititorilor de SF&F.

Tessa Gray, o adolescentă de şaisprezece ani, traversează oceanul pentru a-şi găsi fratele. Destinaţia ei este Anglia, în plină epocă victoriană, dar ceva terifiant o aşteaptă în Lumea de Jos a Londrei, unde vampiri, vrăjitori şi alte creaturi supranaturale bântuie străzile iluminate cu gaz. Numai vânătorii de umbre, războinici hotărâţi să scape lumea de demoni, menţin cât de cât ordinea în acest haos.   Fără prieteni şi hăituită, Tessa se refugiază la vânătorii de umbre de la Institutul din Londra, care jură să-i găsească fratele dacă ea îşi va folosi puterea pentru a-i ajuta. Tessa descoperă că e fascinată, în aceeaşi măsură, de doi prieteni buni: James, a cărui frumuseţe fragilă ascunde un secret mortal, şi Will, cel cu ochi albaştri, ale cărui stări de spirit schimbătoare, alături de o ironie caustică îi ţin pe toţi la distanţă… pe toţi în afară de Tessa. Pe măsură ce căutarea lor îi atrage tot mai adânc în inima unei urzeli oculte care ameninţă să-i distrugă pe vânătorii de umbre, Tessa îşi dă seama că ar putea fi nevoită să aleagă între a-şi salva fratele şi a-şi ajuta noii prieteni să salveze lumea… şi că dragostea poate fi cea mai periculoasă magie.

Nici fanii seriei Instrumente mortale, nici nou-veniţii în lumea vânătorilor de umbre nu vor fi dezamăgiţi. Care e povestea din spatele medalionului sub formă de înger mecanic pe care-l poartă Tessa la gât? Ce mister ascunde trecutul lui Will? Jem va găsi un leac pentru boala demonică pe care a căpătat-o încă din copilărie? Care este de fapt scopul înfricoşătorului Magistru şi al armatei sale de creaturi mecanice? Cum îşi va folosi Tessa în continuare fantastica putere de a lua orice formă doreşte? Care dintre cei doi vânători de umbre, Will sau Jem, va fi alesul inimii Tessei?

Concursul se va desfasura incepind de astazi pina luni 29.08, ora 20:00 si va avea doi cistigatori care vor fi alesi prin tragere la sorti daca vor raspunde corect la urmatoarea intrebare:

Cum se numesc rapitorii Tessei si din ce organizatie fac parte?

Nu imi ramine decit sa va urez succes si sper ca de data aceasta nu vor mai fi circotasi cum ca trebuie sa citeasca cartea ca sa afle raspunsul, intotdeauna intrebarile au fost puse in asa fel incit cu ceva efort sa aflati raspunsul corect. Succes!

UP DATE: Cistigatorii concursului sunt in ordinea numerelor de pe tricou BYBYUTZA si PAX. 🙂

posted by voicunike

You might also like

41 Comments

 1. avatar
  George Sauciuc says:

  Este rapita de Surorile Întunecate, membre ale unei organizaţii secrete numite clubul Pandemonium.
  PS: Parerea mea este acea ca la genul asta de concursuri, comentariile ar trebui moderate, pt ca am observat ca lumea „se inspira” din raspunsurile anterioare… Ma rog, sic cogito!

 2. avatar
  George says:

  Tessa Gray este rapita de Surorile Intunecate , care sunt membrele unei organizatii numite Clubul Pandemonium.

 3. avatar
  maria says:

  Tessa Gray este rapita de Surorile Intunecate , care sunt membrele unei organizatii numite Clubul Pandemonium.

 4. avatar
  lavander says:

  Tessa Gray este rapita de de misterioasele Surori Întunecate, membre ale unei organizaţii secrete numite clubul Pandemonium

 5. avatar
  Demetrescu Horatiu says:

  Rapirea este efectuata de Surorile Intunecate, care fac parte din organizatia secreta denumita „Clubul Pandemonium”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *