CIMITIRUL DIAVOLULUI

Asa cum v-am promis iata ca revin cu sinopsisul cartii THE DEVIL’S GRAVEYARD

Cimitirul Diavolului este o portiune de desert. Singurele cladiri locuite sunt o mica benzinarie de pe marginea drumului si un hotel urias, unde se tine concursul de cantat Inapoi din Morti, in cadrul caruia concurentii se iau la intrecere imitand celebritati moarte. Numai ca cineva ii ucide unul cate unul… Si mai sunt si alti ucigasi prin zona – dar si zombies… Cuprinzand personaje din “Cartea fara nume” si “Ochiul lunii”, acesta este un spectacol in care totul este permis si la care oricine poate participa. Nici chiar juratii nu sunt ceea ce par a fi. Sanchez, Elvis, Mystic Lady, o ceata intreaga de staruri rock moarte si, desigur, Bourbon Kid se indreapta spre Hotel Pasadena pentru ceea ce este, literalmente, cel mai dur reality-show din cate au existat vreodata. Vor fi zdrobite visuri, se vor incheia pacte si se va varsa mult sange. “Cimitirul Diavolului” este un fascinant nou capitol al seriei autorului fara nume, un roman care promite a fi cel putin la fel de sangeros, dinamic si palpitant precum cele de dinainte. Nu-l ratati!

Va sunt dator si cu o explicatie pentru anuntul cu cea mai tare postare de pe blogul Fansf: dupa negocieri dure cu autorul 🙂 primisem acceptul pentru publicarea unui fragment dintr-un roman care urmeaza sa apara la o editura foarte draga noua, este vorba despre un autor roman care m-a rugat sa fiu discret in privinta numelui dar si al romanului ca sa-l citez „Acum lucrez la o noua versiune a romanului, e-ntr-o faza destul de avansata si as vrea sa-l pastrez inca sub obroc.”, asa ca intelegerea a cazut deocamdata in stand-by. Nu imi ramine decit sa va spun ca este ceva diferit de ce am citit pina acum dar si foarte modern,  -asta in privinta scriiturii- imbina intr-un mod foarte placut sf-ul,fantasy-ul si fantasticul si ca am speranta certa ca va apare la anul. Rabdare si tutun pentru noi si mult succes autorului.

posted by nicu

You might also like

4 Comments

  1. avatar
    jujumanu says:

    Cred ca autorul anonim asta este de fapt G R R Martin – de aia nu reuseste sa termine ASOIF, ca scrie thrillere anonime… 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *