Doua vesti plus una!

Ii multumesc din suflet domnitei Cristina Babus pentru amabilitate si va prezint o carte care va va stirni interesul iar suspansul va atinge cote inalte.Dupa ce am citit cartea domnlui Mironov=Enigmatic,pamintul si o alta carte de care nu imi mai aduc aminte am ramas fascinat de enigmele umanitatii dar cel mai mult m-a intrigat mecanismul de la Antikitera.Iata ca in aceasta carte ne este dezvaluit un mecanism si mai misterios dar care exista inca …undeva pe pamint.

A nu se rata ! Recomandat chiar si celor cardiaci!

Nici nu va puteti imagina bucuria mea cind am primit luni CEA MAI FRUMOASA SI SUPERBA SERIE CITITA DE MINE PINA ACUM


SERIA VAMPIRII SUDULUI


BESTIALA SI FENOMENALA! MOST RECOMENDED!

ATENTIE SUNT 11 CARTI TOATE UNA SI UNA!

De la dragul nostru prieten Horia aflam ca  alt prieten drag Florin Pitea  vine cu un volum dedicat fenomenului cyberpunk si pe care credeti-ma pe cuvint Florin se pricepe si se pricepe mai bine ca oricine din tara asta. Felicitari Florine! You are the best!

A nu se rata acest volum!

Ramineti cu ochii pe blog, cit de curind voi veni cu o stire surpriza!

posted by voicunike

You might also like

7 Comments

 1. avatar
  Sol says:

  Sa-mi bag, deja nu mai pot cand vad ca orice carte e cea mai frumoasa si superba…

  Omule, inteleg ca esti foarte pasionat, dar e de-a dreptul penibil sa pui superlative de genul asta la orice iti pica mana. Esti derutat si tu cu privire la topul preferintelor. Ce sa mai inteleaga un neofit in ale SF-ului cand ajunge pe blogul asta?!

  Imi pare rau, dar ma dezabonez de la RSS.

 2. avatar
  Sol says:

  Pai cum sa nu fiu radical? Din ceea ce scrii reiese ca True Blood e mai tare ca Dune, Odiseea Spatiala, Fundatia, etc… Or eu refuz sa cred asa ceva.
  Pur si simplu trebuie sa te gandesti de 2 ori inainte de a aplica superlative absolute.

 3. avatar
  voicunike says:

  De la DUNE nimic nu mi-a mai ajuns la corazon atit de direct si m-a amuzat nespus de mult! No offence dar sunt un cititor atit de devotat sefeului incit pacatuiesc prin daruire! 🙂 Seria Vampirii sudului m-a uluit!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *