DEMISIE SI UN ANUNT IMPORTANT

SIMBATA 28 MAI  INCEPIND CU ORA 14 MILLENNIUM BOOKS VA INVITA LA DECERNAREA PREMIILOR GALILEO  SI LA LANSAREA NOUTATILOR SF&F.

NU RATATI SUB NICI O FORMA ACEST EVENIMENT!

DEMISIE

ASTAZI 27 MAI 2011 IMI DAU DEMISIA DIN SOCIETATEA ROMANA DE SCIENCE FICTION SI FANTASY, PENTRU CA ACEASTA SOCIETATE A INCETAT SA MA REPREZINTE .

1.Nu promoveaza, desi este societate romana, nici un autor roman, ba unii sunt chiar membri

2.Daca nu esti agreat esti chemat la ordin adica la birou( curat comunism ,coane) – off topic Cine imi platea deplasarea de la Slobozia la Bucuresti si retur daca ma prezentam cuminte la sedinta de birou?

3.Nu s-a dorit niciodata un regim democratic in societate, esti membru =multumeste-te doar cu asta, sa nu cumva sa zici ceva ca au luat foc membrii fondatori, cu alte cuvinte cine nu este cu noi este impotriva noastra, aviz celorlalti care au ramas in aceasta societate -veti avea viata grea

4.Incepind cu data de astazi sunt un om liber precum am fost  si voi fi prieten cu toata lumea precum am fost si sunt.

Semnat: VOICU NICOLAE                             FANUL SF NO.1

Despre ziua a doua de tirg voi scrie miine de dimineata,promit.

posted by voicunike

You might also like

19 Comments

 1. avatar
  Bujold says:

  Buna dimineata, Nicu.
  Am sa raspund mai intai la punctul 2 pentru ca, imi pare, se refera la mine. Nicu, spune-mi sincer, unde ai fost chemat la ordin. Te-am intrebat de ce nu iti manifesti nemultumirea, daca exista, in interior, nu in exterior. Ai fi putut sa trimiti un mail, nu te-ar fi oprit nimeni, in care sa spui ce te nemultumeste si, poate, s-ar fi gasit cai de rezolvare. Nu trebuia sa te deplasezi nicaieri. Cat despre bani…. hai sa fim seriosi, eu am mai pus si nu numai, ca dragostea se intretine prin cheltuiala. Eu am cheltuit din buzunar propriu. Si nu sunt bancher. Cand o sa vrei o sa-ti arat fluturasul meu de salariu si ai sa vezi….

  1. Este adevarat ca, cel putin in ultimul timp, se promoveaza, spre exemplu, GRRM, care nu este roman, sau poate ma insel, dar sa afirmi ca nu se promoveaza scriitorii romani…. Poti fi mai specific?
  3. Cum adica nedemocratic? Ai exemple? In viata reala, atunci cand facem afirmatii, venim cu dovezi. Te rog sa faci public orice mail ne-ai trimis, mail cu propuneri, la care ti s-a raspuns cu tafna si nu s-a pus in aplicare. Pe de alta parte, ca sa dau un contra exemplu, ti s-a cerut ceva in contrapartida? Ai fost rugat sa faci ceva? Exceptand, dupa 2 ani de functionare, in cel de-al treilea, sa ti se ceara cotizatia de cel putin 60 lei/an, 5 lei luna…
  4. Ai fost mai putin liber? Te-a oprit cineva sa fii prieten cu cine vrei? Daca da, cine si cum? Ai dovezi?

  PS. Mircea, te-am suparat eu cu ceva? Ai, in mod obiectiv, vre-un motiv pentru care sa te bucuri? Am facut noi ceva care sa te deranjeze? Daca da, te rog mult, arata-mi si o sa-mi cer scuze anticipat. Multumesc.

   1. avatar
    Mircea Pricăjan says:

    nu, sorin. personal nu m-a lezat nimeni. dar nu toţi au fost la fel de norocoşi, din păcate. ţi-am zis şi prin viu grai: o asociaţie care-şi zice română – deci se vrea reprezentativă la nivel naţional – nu are voie să poarte lupte de gherilă cu cei care aleg să nu i se alăture. eu dintr-o organizaţia din aceasta n-am cum să fac parte. şi mă voi bucura de fiecare dată când voi afla că cineva… defectează.

   1. avatar
    Bujold says:

    Ursuletule, ne jucam? Daca afirmam ceva ne trebuie dovezi, nu putem vorbi doar ca sa ne aflam in treaba sau o facem cu rea vointa…. cum ai facut tu cu celebra poza. Sa fim seriosi, nici nu are sens sa incercam sa interpretam vodevilul din SF-ul romanesc. Lipseste Ludo de aici… Cred, insa, ca ar fi o miza prea mica pentru el.

    PS. Nu-mi spune ca a fost proletcultist. Stiu cine a fost. Avea, cred, destul talent, chiar daca il folosea in folosul raului… 🙂

   2. avatar
    uglybadbear says:

    bujoalde, e bloaga lui… poa’ sa afirme absolut ce vrea, fara ca tu sa ai dreptul sa-i ceri vreo dovada. dovezile de comportament autoritar insa-s pe tot internetul, dragule, multe dintre ele purtindu-ti semnatura; si, de n-au fost expuse in scris, s-au exprimat la telefon; ca nu sint dovezi… fix vacs, nu sintem la procuratura si nici la securitate. la urma urmei, precum spune si mircea, nu societatea e cea nociva per se, ci unii dintre membrii ei. daca nicu nu s-a simtit liber sa se mannifeste in cadrul societatii, e liber sa isi dea demisia; sau asta se poate face doar cu picioarele inainte si cu acordul membrilor fondatori?
    as an aside: cum tu nu n-ai servit manifestari publice la bookfestul asta, sau nu ni s-au intilnit drumurile, n-ai avut ocazia sa ma auzi, stind la masa cu cristi teodorescu si marian si eugen, cum mi-am cerut scuze pentru ilustrarea spuselor mele cu poza aia. asa-s eu, am un simt al umorului mai prapastios. asta nu inseamna ca nu sustin in continuare fiec are cuvintel din ce-am scris atunci.
    stiu ca se spune ca schimbarea domnului e bucuria prostilor, dar eu sper ca noua echipa de conducere de la srsff sa faca dovada ca vocabula „romana” din titulatura societatii sa nu mai fie doar de decor. am incredere in bunul simt al lui marian, cristi si eugen. drept care srsff-ul a revenit in blogrollul meu.
    ps: cine-i ludo?

 2. avatar
  kiks says:

  asadar, de az\’ esti liber asa cum ai fost mereu? LOLZ… u made my day… si ma minunez ca-s unii de se uita in gura ta :)))))))))))

  1. avatar
   fansf says:

   Ma bucur ca am reusit sa te binedispun, cred ca si in cazul tau sunt altii de se uita in gura ta.

 3. avatar
  kiks says:

  bujold, vezi ca „vreun” se scrie fara cratima (cratima e linia aia care desparte doua cuvinte compuse)… frate, cum va gasiti unii pe altii? e ceva magnetic intre voi, asa-i? :)))))

  1. avatar
   fansf says:

   Ai chef de scandal sau te consideri unul meserias in gramatica? Cred ca am sa-ti sterg comentariile asa cum am facut si cu primul daca nu esti politicos.

   1. avatar
    adi says:

    Cred ca daca moderatorii blogurilor nu ar mai posta niciun comentariu nepoliticos, vrand-nevrand lumea ar invata bunul simt. Mai ales ca suntem pe bloguri culturale. Suntem pe aici sa discutam de carti, nu sa iscam scandaluri de cartier. Mie tocmai de aia imi place blogul asta ca are mai putine scandaluri ca altele:)

 4. avatar
  Bujold says:

  Astazi de dimineata am raspuns la repezeala Ursuletului.
  Acum mai am o mica completare:
  „Daca stiam ca onor domnii aveau o singura problema si aceia eram eu, poate ca n-as mai fi infiintat nici o societate. Asa, nestiind, am pus impreuna cu, inca, prietenii mei, piatra de temelie pentru ceva care functioneaza, an dupa an, si care a avut, din nimic, ceva realizari. Ca in Romania se poarta ismele, nici n-aveam cum sa ma mir, tovarasii de drum sunt la ordinea zilei. Astept cu interes urmarea.”

 5. avatar
  uglybadbear says:

  tu erai una dintre probleme, bujoalde, intr-adevar. dar nu singura si nicidecum una insurmontabila, dupa cum a dovedit si faptul ca, desi ne mai injuram noi doi pe unde ne prindem, inca mai avem loc de buna ziua si de-o stringere de mina, ceea ce sper sa ramina valabil si in continuare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *