Ziua 2 si 3 la tirg

Nici nu stiu cum sa incep dar sa o luam usurel -usurel si sa incepem cu intilnirea de dimineata cind am plecat impreuna cu Horia si cu Maic spre tirg cu un taxi. Pe drum am recuperat trei scaune(mobilierul standului ) de la Moshul sf si uite asa ajunsi la stand am inceput ziua optimisti si plini de sperante de mai bine.

Vreau sa va spun ca desi au fost ceva mai multi vizitatori fata de miercuri totusi atmosfera a fost destul de rarefiata, cred ca omul este acum mult mai dramuitor cu bugetul probabil si din cauza crizei sau cine stie.Printre evenimentele notabile a fost intilnirea cu Oana, unul dintre cistigatorii concursului initiat pe blog in parteneriat cu Nemira, sau cu un alt cititor de bloguri care efectiv ne-a „omorit” cu plecarea la un concert live al formatiei Rush, bine ca am reusit sa opresc la timp dezertarea Ursului care vroia sa plece si el la acel concert :D.

Revelatiei zilei a fost intilnirea cu un tantisor care poate sa concureze pentru locul acordat forever la titlul de SUPER MILF al anului, mi-am clatit atit de mult ochii incit visele mele de acum incolo vor fi mereu bintuite de aceasta femeie perfecta in imperfectiunea ei(citat facut cu permisiunea autorului).

Seara am incheiat-o , oare unde?!  decit la Giotto intr-o formula de cinci crai de la rasarit 🙂 , acolo unde am pus bazele unei noi societati despre care veti auzi cit de curind, partea frumoasa este ca am gasit zidurile intregi  si nedarimate.

Sa ne traiesti Aspoiule wherever you are! Cred ca daca vii la o seara la Giotto atunci chiar s-ar darima zidurile de cheful monstru pe care l-am face.

Ziua a treia am inceput-o cu un dus si doua cafele strong si dupa un drum cu masina 282 iata-ma ajuns la stand si back in bussines.Pot spune ca desi a fost mai multa lume se remarca aceeasi rarefiere a prezentei la tirg.

Dupa o discutie cu „Omul care aduce cartea”, intr-o viitoare emisiune va vorbi si despre cartile Milennium Books lucrurile chiar incepeau sa arate din ce in ce mai bine.Printre intilnirile notabile a fost cea cu Crocodilu si cu Catalin Profi, doi baieti extra dar si cea cu nepotul marelui Adrian Rogoz, mai spre seara a venit si Jenut plina de verva dar putin cam obosita, e de inteles cu jobul asta care ne maninca marea majoritate a timpului.

Tot ieri ne-au venit si ultimele doua carti care arata trasnet, antologia Sfirsitul lumii si Antologia Premiile Galileo, am fost mai mult decit bucuros sa fiu primul care a pus mina pe primul exemplar, si dupa o aventura putintel cam ciudata cu taxiul am adus Premiile Galileo care arata superb,really! si pe care le-am ascuns pentru a nu fi vazute decit astazi cind se vor decerna cistigatorilor.

Printre alte intilniri a fost cea cu pr-ul editurii Litera Georgiana Sandu care mi-o spus ca editura intentioneaza sa ne faca multe surprize pe viitor dar si cu pr-ul editurii All, Anamaria Androne care vrea sa dezvolte la maxim potentialul colectiei Strada Fictiunii.

Seara unde credeti ca s-a incheiat decit la Giotto cu voie buna si antren.

No hai va las ca trebuie sa plec,see you!

posted by voicunike

You might also like

9 Comments

 1. avatar
  Catalin Profiriu says:

  Eram rupt de obosit ieri si de aceea nu am mai ajuns la Giotto, care este si in partea cealala a orasului fata de mine. Stiu, uni o sa zic: „Eu as veni si din canada pana la giotto” 🙂

 2. avatar
  crocodilu says:

  Pacat ca nu m-am intalnit si cu nenea Ursu, dar l-am zarit totusi in treacat de la distanta, chiar cand plecam, el venea cu dl Haulica.

  In rest frumos la bookfest, eu unul apreciez cand nu-i inghesuiala 🙂

 3. avatar
  ix says:

  Eu l-am gasit doar pe Nicu la datorie (ceilalti erau la.. birou), insa a fost o intalnire tare buuna; multumesc Nicu! 😉

   1. avatar
    ix says:

    O, da! 😀 ..si ma ofer, la schimb, sa-ti transport un geamantan de carti, daca o sa fie cazul vreodata, pe ruta Bucuresti-Slobozia. 🙂

 4. avatar
  Oana says:

  Mi-a facut mare placere sa va cunosc si sa stiti ca nu scapati pana nu-mi dati autograf la lansarea din toamna.
  In schimb imi pare rau sa aud ca au fost putini vizitatori la targ, sper ca situatia a fost alta in weekend…Standul Millenium a fost cam ascuns, mie mi-a luat ceva timp sa-l gasesc.

 5. avatar
  Max says:

  „cu un alt cititor de bloguri care efectiv ne-a “omorit” cu plecarea la un concert live al formatiei Rush, bine ca am reusit sa opresc la timp dezertarea Ursului care vroia sa plece si el la acel concert”
  Știu că m-ați „înjurat” un pic, și o să o mai faceți înca un pic dacă vedeți link-ul de mai jos, unde am pus ceva poze si un filmuleț făcut de mine în timpul concertului – l-am urcat pe youtube dar a cam pierdut din calitatea video –
  http://maxkool999.blogspot.com/2011/05/rush-frankfurt-29-05-2011.html

  Am fost încântat să vă revăd și să vă prăduiesc din nou de multe cărți, dar trebuie să vă mai bântui, am ratat cărțile din weekend.

  1. avatar
   voicunike says:

   @Max-you are the man! Nu te-am injurat dar a trebuit sa depun eforturi serioase sa nu plece dimineata la aeroport :D. Filmuletul si pozele sunt absolut bestiale! Felicitari!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *