Ziua 4 : Lansari

Ziua de simbata am inceput-o cu optimism si-n forta, am fost foarte bucuros sa vad cum se mareste afluxul de vizitatori si sa revad prieteni foarte dragi. In prima parte a diminetii m-am intilnit cu prietenul meu Dragos cu care am fost la o bere si un cola unde am povestit despre sf si despre viata, cred ca a fost singurul moment al zilei de relaxare ca sa zic asa iar apoi a urmat tornada lansarilor, intilnirilor ,iuresul vinzarilor dar si al revederilor.

Mare mi-a fost bucuria sa-l revad pe Liviu Radu la noi la stand si dupa ce am obtinut un „bilet de voie” de la marele Urs am plecat cu nea Liviu la lansarea de la editura Tritonic care din nefericire a fost aminata din cauza ca a vorbit unul atit de mult incit auditoriul casca in draci la o alta lansare de la editura Trei invecinata cu Tritonicul. Intimplindu-se acest lucru si-n criza de timp -incepea lansarea de la Nemira- ne-am indreptat spre standul editurii Nemira nu inainte de-a ma intilni cu cu doi scriitori mari – Aurel Carasel si Bogdan Tudor Bucheru insotit de simpatica lui sotie americana care mi-a devenit si mai placuta cind mi-o spus ca suntem exotici si ii plac sarmalele.La Nemira lume multa si buna , ii multumesc pe aceasta cale domnului Valentin Nicolau pentru cartea daruita si lui Mihai Dan Pavelescu pentru o lansare atit de misto si amuzanta a cartilor Nemira, asa cum stiti cei care ati participat ‘one man show’  a facut o lansare de zile mari pentru final cedindu-i microfonul lui Aurel Carasel care si-a prezentat cartea intr-o nota optimista dar si cu modestie si pe care va invit sa-o cititi pentru ca dupa lectura primelor 20 de pagini suna al naibii de interesant romanul Dumnezeule de dincolo de burta universului. Dupa lansare Nemira si dupa ce i-am „smuls” 🙂 un autograf  lui Aurel Carasel iata-ma plecind spre standul editurii Leda unde nea Liviu a cumparat citeva carti sf si dupa ce l-am lasat pe miinile unei domnite de la Rao am zburat spre stand unde l-am inlocuit pe Bebe si l-am trimis cu viteza sunetului spre Nemira la autograf marca Carasel.Printre revederile dragi mie la Nemira sa nu uit sa-l mentionez pe domnul Postolache si pe Ana Antonescu zimbitoare ca-ntotdeauna iar ca plus intilnirea cu Ioana, o fata adorabila.

Cea mai tare revedere, totusi, a fost cu celebrul MIHAI DAN PAVELESCU, un om extraordinar si nemaipomenit.

Dar cum timpul este mereu marele dusman, cu pasi repezi se apropia lansarea noastra si lumea buna a sefeului se inghesuia  la stand. Cu vocea plina de emotie Horia Nicola Ursu a anuntat inceperea lansarii MILLENNIUM BOOKS  care a debutat cu decernarea premiilor Galileo si apoi cu prezentarea cartilor noi aparute urmata de o sesiune de autografe si un iures in care nu mai pridideam cu vinzarile.. Va promit ca o sa urc pozele mele de la lansare si premii intr-o postare viitoare dar pina atunci accesati aici pozele facute de prietenul nostru drag Assassin CG.

Vreau sa va multumesc tuturor celor care au trecut pe la standul Millennium Books  pentru onoarea si bucuria de a sta de vorba cu voi cititori de bloguri ,comentatori sau bloggeri dar si pentru faptul ca v-am cunoscut in carne si oase, sunteti minunati si draguti.

Dupa lansare facind cu schimbul cind  eu, cind Bebe, am  baut  bere cu prietenii nostri, surpriza faina a fost venirea Capricornului nostru cel atit de drag  de foarte departe, intilnirile faine cu DJ si Feri,cu prietenii dragi DAN POPESCU si VIOREL PIRLIGRAS,  Catalin Badea Gheracostea,Cristina Ghidoveanu, Roxana Petrescu,SAM, DANIEL,Marian Truta ,Danut Ungureanu, EugenLenghel, Stefan Ghidoveanu, Jeje(again), Iulia Anania si multi altii pe care ii rog din suflet sa nu se supere ca nu-i mentionez dar oboseala acumulata in astea 5 zile „toride” mi-a venit aproape de hac.

Spre seara Sam un alt prieten bun mi-a facut o surpriza foarte placuta drept pentru care ii multumesc din suflet si am fost placut surprins sa cunosc un fan Sebastian Corn dar si sf&f.

Spre inchidere dupa potolirea zarvei generale dar si a afluentei vizitatorilor mi-am tras sufletul nitel si dupa ce am baut niste ceai pentru incarcarea bateriilor, iata-ne dupa un bob zabava in drum spre Giotto unde am stat pina spre dimineata in veselie ,amuzament si chef.

Felicitari din inima marelui om OLIVIU CRAZNIC care a primit primul premiu important din viata si a fost cooptat editor in echipa Millennium Books,detalii aici.

Felicitari din inima marelui om COSTI GURGU pentru premiul Galileo dar si pentru minunatul volum de povestiri daruit noua tuturor la tirg , fii mindru ca ne gindim mereu cu drag la tine.

Felicitari din inima marelui scriitor GEORGE ANANIA pentru premiu dar si multa recunostinta pentru opera literara care sta sub semnul calitatii si valorii.Multumiri si marelui scriitor Romulus Barbulescu care asa cum a afirmat d-l Anania, fara el nimic nu s-ar fi intimplat.Eu le multumesc din inima pentru cel mai bestial roman scris vreodata in Romania

Nu ratati sub nici o forma lectura acestui roman.

Fiti cu ochii-n patru pentru ca vor urma concursuri in carti, carti care asteapta sa fie cistigate de voi.

posted by voicunike

You might also like

11 Comments

 1. avatar
  Flavian Petraru says:

  Mie nu mi-a ajuns. Dar sa inteleg ca a fost trimisa? Daca da, maine o sa trec pe la Posta. 🙂

  1. avatar
   voicunike says:

   Cu mare placere Oana, imi plac oamenii care sunt indragostiti de carti, oamenii faini ca tine , sper ca ai reusit sa „strecori” 🙂 cartile fara sa fii prinsa. Ti-am tinut pumnii, sa stii!

   1. avatar
    Oana says:

    Am reusit sa le strecor:) Le-am bagat intr-o punga de cumparaturi, am pus niste rosii si ceapa peste si gata! Adevarul este ca am prea multe carti pentru marimea casei mele dar nu-mi vine sa ma despart de cele citite, pentru a le face loc celor noi.

 2. avatar
  Ion says:

  Am ridicat si eu exemplarul meu . Vreau sa spun ca nu mi se mai pare asa urata coperta… chiar incepe sa-mi placa 🙂 . O sa achizitionez si noua editie hardcover .
  Multumesc !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *