Fiicele Furtunii in Orasul de Cenusa

Dupa primul volum al seriei Instrumente Mortale iata ca la un interval scurt-acest lucru este cu atit mai demn de apreciat intrucit la celelalte edituri acest interval este marit intr-un mod absolut revoltator- apare si cel de-al doilea volum ORASUL DE CENUSA ,un roman care continua aventurile eroilor din ORASUL OASELOR.

Marturisesc cu mina pe inima ca acest fantasy este cu totul si cu totul altceva decit v-ati imaginat pina acum, autoarea combinind cu o mina de maestru toate miturile intr-un URBAN FANTASY superb.Astept cu nerabdare sa apara Orasul de Cenusa pentru a plonja din nou in lumea dark a eroilor seriei.O recomand fara doar si poate!

Clary Fray nu-si doreste decat ca viata ei sa revina la normal.
Dar ce inseamna normal cand esti vanator de umbre,spintecator de demoni,mama ta se afla intr-o coma indusa prin magie,si poti vedea deodata varcolaci,vampiri si spirite ale naturii?Lui Clary i-ar placea sa petreaca mai mult timp cu prietenul ei cel mai bun,Simon.Dar vanatorii de umbre nu-i dau pace,mai ales frumosul si enervantul sau frate recent regasit,Jace.Iar singura ei sansa de a-si ajuta mama este sa-l urmareasca pe salbaticul vanator de umbre Valentine,care este probabil smintit,cu siguranta malefic,sa fie acesta chiar tatal ei?
Cand si cel de-al doilea Instrument Mortal este furat,inspaimantatoarea Inchizitoare il suspecteaza pe Jace.
Dar este oare Jace gata sa-si tradeze prietenii si sa-si incalce principiile pentru a-si ajuta tatal?

Sounds good , nu-i asa?!

La editura CORINT s-a incheiat seria FIICELE FURTUNII cu aparitia ultimei carti din serie AL CINCILEA CRISTAL

Al cincilea cristal este volumul care incheie trilogia Fiicele Furtunilor alaturi de Enigma Maya si Crucea Nilului ambele aparute la Editura CORINT.

In acest volum, Joa isi da seama ca acel cristal pe care mama i-l lasase este cheia pentru a restabili contactul cu ea. Fiecare dintre fiicele furtunilor aparuse pe Pamant cu un cristal, dar fiecare disparuse odata cu el… mai putin trei dintre ele – Joa, Amina si Indira – care, prin puterea magica a cristalelor mostenite de la mamele lor, trebuie sa contracareze efectele devastatoare ale unei furtuni solare asupra Pamantului. Asemanatoare prin puterile lor exceptionale, Joa, Amina si Indira sunt trei personaje extrem de individualizate prin caracterul, calitatile morale si aspiratiile lor.

Romane de aventuri prin excelenta, dedicate indeosebi tinerilor, dar nu numai, trilogia Fiicele Furtunilor ii ofera cititorului prilejul de a trai momente de suspans, calatorii si trairi incredibile, impreuna cu Joa, eroina celor trei volume.

Va invit sa descifrati enigmele si misterele lumii alaturi de Joa in primele doua volume ale seriei,le-am citit si mi-au placut foarte mult.

Pentru cine doreste iata un link impreuna cu un fragment din romanul HARTA TIMPULUI aparut la editura TREI

Aici.

Iar pentru cei care vor si altceva in afara de demoni insetati de singe iata o carte care mi-a placut foarte mult mai ales ca subiectul are ceva fascinant pentru noi muritorii de rind,romanul a aparut la editura LITERA

Angelologia – Danielle Trussoni

Aici puteti gasi un articol foarte misto.

posted by voicunike

You might also like

Comments

  1. avatar
    crocodilu says:

    Angelologia mi s-a parut slaba rau de tot, cu toata bunavointa n-am reusit sa trec de mai mult de un sfert din carte.
    Nu stiu de ce, dar toate „scriitoarele” astea moderne care-si scriu una alteia pe coperta ce grozava e cartea ma lasa complet rece, but maybe that’s just me…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *