Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack nu mai acceptă CSS personalizat. Citește documentația pe WordPress.org pentru a învăța cum să aplici stilurile personalizate pe site-ul tău: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css. in /home/bibliotecaluiliv/public_html/wp-includes/functions.php on line 6085

Warning: error_log() has been disabled for security reasons in /home/bibliotecaluiliv/public_html/wp-content/themes/jumla/functions.php on line 332
Inceput de tirg - Biblioteca lui Liviu

M-am trezit in zorii zilei de miercuri bine dispus pe la ora 4 dimineata si dupa o pregatire atenta plus o cafea bauta cu Generalu am decolat cu autobuzul spre Bucuresti la ora 5,30; drumul a decurs fara incidente si pe la 7;45 am fost in capitala la Bebe. Dupa ce am luat legatura cu Maic am plecat spre tirg insotiti de doua sacose uriase pline cu Galileo, mare ne-a fost mirarea cind am ajuns acolo si-am descoperit ca eram printre primii dar si cu standul gol-golut ca un bebelus. Situatia avea sa se remedieze pe la prinz cind a ajuns Horia incarcat ca o albinuta cu mobilierul dar si cu o gramada de carti, cu viteza luminii am pus standul pe picioare si da! eram iarasi in carti si cu multe carti.Partea faina a fost cind au sosit noutatile, o gramada de pachete care au fost carate de je in vreo patru transe.

Oh, doamne si ce misto arata standul aranjat si impodobit cu cele mai noi aparitii pe care va invit neaparat sa-l vizitati dar si sa fiti prezenti simbata cind vom avea cea mai tare lansare de sf romanesc.

Cit despre atmosfera tirgului vreau sa va spun ca mi-s-a parut cam rarefiata si cu mai putini vizitatori fata de anul trecut desi programul impus de organizatori este mai mult decit generos, de la ora 10 ziua la ora 10 seara.

Printre standurile frumos aranjate il remarc pe cel de la Nemira care m-a dat pe spate cu un tron asemanator cu cel din serialul Urzeala tronurilor si pe care si je a facut poze pe care le voi pune dupa tirg si dupa ce le descarc din telefon. Standul editurii Leda dar si Litera va asteapta cu cele mai tari aparitii dar in special cel al editurii MILLENNIUM BOOKS care s-a imbogatir cu un nou membru, o fata tare dulce- Sonia.

La capitolul intilniri il mentionez pe Vlad Puescu care simbata are nunta si ii urez din inima CASA DE PIATRA!, pe Teodora Ivan putin obosita dar vesnic surizatoare, pe Daniel cel vesnic ocupat, pe Georgiana Sandu-pr-ul de la Litera -o fata adorabila dar si o pereche de bloggeri care a venit insotita de fata lor cea mica special pentru a lua noutatile de la Millennium dar si pe cei trei muschetari de la Taraba de Jocuri vecinii nostri de suferinta.

A fost o zi plina cu multe peripetii incheiata dealtfel unde decit la Giotto unde Loredana, Ona si Oliviu au intretinut atmosfera cu buna dispozitie dar si veselie si care s-a incheiat tirziu in noapte.

A relatat de la fata locului fanul sf numarul 1 Voicunike

va urma

2 comentarii la „Inceput de tirg

  1. Nu atat bloggeri cat mai degraba cititori de bloguri 😉
    Rar comentatori, dar care apreciaza lucrurile de calitate…

    Din pacate se pare ca nu mai reusim sa ajungem sambata la Bookfest (plecam de vineri din Bucuresti), asa ca va dorim din nou vanzari cat mai bune si mai multa lume la stand decat ieri… (hai sa zicem ca a fost prima zi, „de incercare”)

    Oricum majoritatea vor veni vineri dupamasa, sambata si duminica – din punctul asta de vedere o mare bila alba pentru organizatori pentru orarul stabilit.

    Dar mai multe vorbim dupa targ…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *