LA MULTI ANI ASPOIU!

Carismatic si incisiv, fin cunoscator al fenomenului sf&F dar si un cititor patimas ca dovada concreta fiind infintarea blogului CITITOR SF in anul 2007, ADRIAN CRACIUN alias ASPOIU cum este cunoscut de catre bloggeri si cititorii de bloguri implineste astazi frumoasa virsta de 36 de ani, ii urez din inima si din suflet multa sanatate si prosperitate si la cit mai multe carti citite

LA MULTI ANI ADI! de pe plaiurile mioritice o sa inchinam in sanatatea ta si noi un pahar de vin. Sa ne traiesti ca tare ne trebuiesti!

Vesel si fericit cu un zimbet sugubat se intreaba „Oare ce carte sa mai citesc?” Aspoiule, sefeul ar fi mai sarac cu un milion de dolari fara tine!

Alaturi de sotie, dealtfel o pereche frumoasa amundoi, inchinind de ziua lui un pahar de vin bun din ala de care bea imparatul.

Fondatorul blogului CITITOR SF pe linga faptul ca scrie articole in diverse reviste(ex. Galileo Online,Nautilus) a initiat proiectul, dealtfel materializat intr-un mod absolut superb, unei antologii tematice care a facut furori si la care inca nu s-au stins ecourile, STEAMPUNK. A DOUA REVOLUTIE

Cu autori unul si unul si cu texte absolut delicioase si foarte faine, aceasta antologie a devenit un reper iar EDITORUL ADRIAN CRACIUN a promis ca nu se opreste aici si ca vor mai urma alte antologii tematice cu texte 100% romanesti iar toate antologiile tematice vor fi realizate numai pentru MILLENNIUM BOOKS.

Din Romania via TORONTO acolo unde este stabilit Adi, cele mai calde urari de bine de la fanul sf no.1 si de la blogul FANSF, un LA MULTI ANI ADI! LA MULTI ANI ASPOIU! si sa fii fericit forever alaturi de familia ta.

posted by voicunike

You might also like

12 Comments

 1. avatar
  jeje says:

  La multi ani!

  Cred ca unii (din cei care comenteza cu pseudonimul „un cetitor”) au tiparit deja pozele si le inteapa cu ace 🙂

 2. avatar
  Aspoiu says:

  Draga Nicu,
  Iti multumesc foarte mult pentru aceasta ENORMA SURPRIZA.
  Multumesc mult si celor care au dat cu urarile (mai ales lui Ben, stie el de ce).

  Dar…

  Nicule, mi se inima sa-ti fac asta, mai ales in contextul asta. Stim ca esti un mic paparazzo, insa de data asta sursa ta (facebook) nu a fost de incredere. Moshul SF ti-ar spune ca informatiile se verifica din macar doua surse inainte de a fi lansate ‘pe piata’. Vorba lui Oliviu, „Kaizer Sose” neica, nu jucarie. 😀
  Fii pe pace, o iau ca pe petrecere surpriza in avans (deci cu atit mai mult o MARE supriza).

  PS. Sa-ti mai zic si de poze? Nu-ti zic ca te morcovesc de tot. Cam grasutz flacaul ala…

  Multumesc pentru reala surpriza.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: