TIRG, OFERTE si PREZENTE

Simbata ,adica miine ,va invit sa participati la lansarea celei mai frumoase antologii romanesti existente pina la ora actuala

Singurul hardcover -unul de exceptie- de pina acum al unei antologii si chiar daca au mai fost unele hardcovere-circotasii stiu de ce!-la unele carti de autor , asta este unicat

Multumim din suflet DOMNULE ADRIAN CRACIUN si DOMNULUI HORIA NICOLA URSU si scriitorilor wonderful care au facut posibila cea mai tare si magnifica antologie autohtona.

Nu am crezut ca dupa superba carte Nuante de Cenusiu am sa gasesc in scurt timp o carte care efectiv m-a uluit dar si mi-a stirnit interesul la maxim de m-a facut sa ma trezesc pe la ora 3 dimineata pentru lecturarea cartii, incitanta si provocatoare mi-a adus in minte vorbele adminului de la blogul LEDA ,un fantasy ca lumea si eu il completez ,un fantasy dat dracului care nu-i de colo.

Miine veti putea admira si cumpara aceasta minunata carte, din cauza „jafului” de job de abia am ajuns la jumatate,am facut saptamina asta o gramada de ore peste program ca berila.

Principalii ‘jucatori’ vor fi NEMIRA ,LEDA si MILLENNIUM BOOKS plus alte edituri care anunta reduceri interesante ,detalii gasiti aici.

Tot la MILLENNIUM BOOKS veti avea parte de o surpriza: lansarea cartii Stefanei Cristina Czeller, o autoare minunata si cu har scriitoricesc

Vrem singe dar mai bine sa curga cerneala !

VENITI ,veniti la unul din cele mai INTERESANTE si ATRACTIVE tirguri de carte ,tirgul de carte SF&F, FINAL FRONTIER miine pe 26 martie.

Va asteptam la standul MILLENNIUM BOOKS (BEAR,NICU, MAIC,BEBE).Ce ziceti ,ne bazam pe voi sau nu?

posted by voicunike

You might also like

5 Comments

  1. avatar
    ix says:

    Apropo de Steampunk – Nicu V. Cuniche din Slobozia si Bebe Haralambie din Colentina? Ahahaha, asta chiar fost buna 😀

  2. avatar
    bakersdlies.com says:

    Oh my goodness! Incredible article dude! Many thanks, However I am having problems with your RSS. I don’t know why I cannot join it. Is there anybody else getting the same RSS issues? Anyone that knows the answer will you kindly respond? Thanks!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *