ALCHIMISTUL NEUTRONIC IS ALIVE!

In sfirsit dupa atita asteptare iata ca apare si volumul doi din Trilogia ZORII NOPTII scrisa de marele autor PETER F.HAMILTON, mult nu mai este pina o vom putea citi.Dupa festinul cu ANTOLOGIA STEAMPUNK: A DOUA REVOLUTIE, uite ca vom avea pina de Paste cu ce sa iesim la iarba verde.In traducerea celui mai belea traducator existent vreodata(sa moara nea Fane de necaz! 😀 ) MIHAI DAN PAVELESCU,  priviti si minunati-va:


Uff! bine ca mai avem de asteptat putin pentru a citi una din cartile MUST READ pentru orice sefist care se respecta si se rasfata.

Voi reveni cu o postare consistenta despre lansarea Millennium Boooks, simbata 26 martie ,una din cele mai frumoase lansari la care am participat si pentru care ii multumim lui Horia,Maic si dragului nostru prieten ASPOIU.

Va las acum pentru a savura in liniste CEA MAI FRUMOASA ANTOLOGIE ROMANEASCA DE SF STEAMPUNK: A DOUA REVOLUTIE.

You might also like

19 Comments

 1. avatar
  WildMustang says:

  Toate cele 3 coperti puse alaturat formeaza o imagine, chiar sunt curios daca o sa se alinieze corect. La seria lui George R.R. Martin a fost o „nepotrivire” a imaginilor…

  Am si primul volum: Disfunctia Realitatii (3 carti) din trilogia Zorii noptii… unde imi lipsesc 16 pagini consecutive (!!), chiar am pus problema pe blogul lor (Nemira)… Raspunsul a fost ceva de genul „tu crezi ca sta cineva sa verifice fila cu fila fiecare carte” sau „este vina tipografului” etc., ca pana la urma sa-mi zica sa trimit cartea prin posta ca mi-o inlocuieste… Ha, ha… buna gluma, adica sa dau 6 RON sa o trimit pe cea defecta, apoi sa mai dau inca 6 RON pentru cea buna pe care urma sa o primesc…

  Adica dupa ce am platit pentru o carte care ar fi trebuit sa fie completa si verificata de ei (o cumparasem de la ei online), pentru a indrepta greseala lor eu trebuia sa mai platesc 12 RON taxe postale…

  Sincer m-am lipsit… si m-am si lamurit… definitiv.

 2. avatar
  WildMustang says:

  Aaaa… am uitat sa spun:

  Nu am citit cartea, o sa astept sa se publice toata trilogia, apoi o s-o citesc. De altfel nu mai citesc carti care fac parte dintr-o trilogie/serie si care nu sunt tiparite integral.

 3. avatar
  voicunike says:

  @uglybadbear- deoarece nu iti plac copertile hai sa facem un joc,deseara iti propun o coperta pentru cartea lui Costi si tu imi spui daca iti place? Daca nu iti place dau eu o bere Leffe neagra.Ce zici ,te prinzi? 🙂

 4. avatar
  michael says:

  iar faza cu imaginea rupta in 2 sau in 3 e deja mult prea folosita la nemira. e drept ca foarte avantajoasa, ca platesc o coperta si fac din ea 3. dar deja e prea mult, nu poti sa scoti o carte din 3 cu coperta sparta (acuma nu numarati cartile, am zis si eu asa…)

 5. avatar
  ix says:

  @WildMustang – ce pagini lipsesc, in ce volum? Ca sa caut si eu in ale mele, nu de alta, dar vine Bookfestul si daca e cazul s-o schimb acolo.

  @voicunike – cartea lui Costi – care Costi? ce carte? 🙂

  1. avatar
   WildMustang says:

   Disfunctia realitatii are 3 carti, problema lipsei paginilor este in primul volum, de la pagina 32 pana la 49. Cum nu am citit cartea nu-ti pot garanta ca nu mai lipsesc si alte pagini.
   Avand in vedere modul in care se tipareste (adica automatizat), daca apare o problema la o carte (si daca nu este detectata), sunt sanse mari, ca exact aceeasi problema va aparea si la celelalte carti, asta evident daca fac parte din aceeasi sarja… Este posibil sa fie cateva zeci de carti cu problema asta, sau cateva sute… chiar nu am idee.
   Astfel de carti se numesc REBUT TIPOGRAFIC, si nu ar trebui vandute ca un produs finit despre care se presupune ca a indeplinit niste standarde de calitate.

 6. avatar
  ix says:

  Mda, am vazut, thx, e clar ca sunt cam scurt de minte, chiar tu ai mai amintit pe aici despre. De Costi Gurgu n-am citit decat Retetarium, dar mi-a fost de-ajuns sa-l pun pe lista „de citit si urmatoarele”. Retetarium este special (de delicios), ma mir ca inca n-a aparut si peste ocean (sau a aparut si nu mai tin eu minte? :B)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *