Anunt surpriza!

Se intimpla la RAO si este adevarat,in fiecare zi de miercuri este promotia cu reducere 40%.

Da, este incredibil , se pare ca in sfirsit editura RAO a gasit o cale sa ne apropie asa cum trebuie cu promotii adecvate si reduceri babane. Mai sper ca va veni si ziua in care aceste promotii si reduceri se vor aplica la mai multe carti sau colectii.

In fiecare zi de miercuri functioneaza promotia cu reducere 40 %,Titlul pentru “Miercuri” 23.02.2011, este Nevinovatul – de John Grisham.

Asta da surpriza!

posted by nicu

You might also like

4 Comments

 1. avatar
  Flavian Petraru says:

  In sfarsit. Foarte rar am prins cate o promotie pe la Rao. Chiar nu inteleg de ce is asa zgarciti cu reducerile…

 2. avatar
  Oana says:

  Pe mine ma enervau cei de la Rao pentru ca nu aveau reduceri mai consistente nici macar la targuri. Insa de vreo 2 luni au promotii la cartile din colectia Class. Eu mi-am cumparat Stalpii Pamantului cu vreo 50 lei, J. Strange & Mr. Norrell cu 40 lei, samd.
  In perioada asta au multe carti din „Rao class” la pret redus (nu doar miercurea), 40 lei/bucata (chiar merita banii astia, calitatea este excelenta). Trebuie doar sa stii unde sa te uiti in site, stau cam prost la capitolul comunicare. In perioada 15 ian-15 febr, au avut 2+1 gratis, tot o reducere consistenta. Si cred ca si transportul este gratuit, ultima comanda mi-a venit prin curier (in Buc.) fara sa platesc ceva in plus.
  Cand vine vorba despre reduceri am cam „mirosit” care este strategia editurilor: cei de la Nemira au reduceri mari pe site, Litera si Trei la targuri, iar cei de la Leda au 20-25% +transp. gratuit si la targuri poti gasi carti aparute acum 2-3 ani cu 10-15 lei.
  Oricum reducerile sunt importante pentru mine doar pentru ca citesc foarte mult. Mai importanta mi se pare comunicarea cu clientul. Am prins drag de Leda pentru ca la targuri, la telefon, pe blog sunt mereu amabili. Asa ca la ei merge cea mai mare felie din bugetul alocat pentru carti:). Tritonic sunt la polul opus, ii ocolesc la targuri.

  1. avatar
   voicunike says:

   Se pare ca au revenit cu picioarele pe pamint cei de la Rao,bun pontul cu colectia Class,multe multumiri Oana, tine-ma la curent ,si pe mine ma intereseaza citeva carti de la Rao.
   Leda sunt cei mai buni si mai dulci.
   Pe cei de la Tritonic nu te mai obosi sa-i cauti, nu cred ca vor mai avea viata lunga.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *