Golding a venit la Leda

Laureatul premiului Nobel pentru literatura  William Golding ne daruieste prin editura LEDAmostenitoriiUna din cele mai reusite carti ale lui William Golding !

MOŞTENITORII

de William Golding

Traducere din limba engleză de Adina şi Gabriel Raţiu

Format: 13×20 cm; 224 pagini

Preţ: 35,90 lei

Laureat al Premiului Nobel pentru Literatură

„Un adevărat tur de forţă, surprinzător şi original… Golding e genial!” – Daily Telegraph

 

La venirea primăverii, oamenii – câţi au mai rămas din ei – îşi părăsesc adăpostul de iarnă, de pe ţărmul mării, şi se îndreaptă pe vechile cărări, umblate tot de ei, către munte. Dar în acest an se petrec lucruri stranii, înspăimântătoare, cum nu s-au mai întâmplat niciodată.

Printre frunze, ei percep zgomote şi mirosuri nemaiîntâlnite şi zăresc fiinţe noi, de neînchipuit. Ceea ce nu ştiu – şi probabil că nu vor apuca să afle – este că vremea oamenilor ca ei se apropie de sfârşit, iar lumea lor va fi moştenită de alţii.

 

Autorul romanului Împăratul muştelor propune în această carte, Moştenitorii, o reconstituire uimitoare a lumii pierdute a omului cavernelor şi o viziune înfricoşătoare asupra zorilor unei ere noi.

 

Moştenitorii este o dramă de familie plasată într-un timp atât de îndepărtat, încât nici nu se inventase încă familia… Golding a făcut o demonstraţie de mare curaj scriind un astfel de roman.” – Toby Litt

Mostenitorii a suscitat numeroase critici favorabile si admirative,un adevarat tur de forta in istoria omului si a familiei.

Mostenitorii se numara printre cartile care nu trebuie ratate sub nici o forma si care trebuie neaparat citita!

Atentie! Nu trebuie sa lipseasca din nici o biblioteca! A nu se rata ocazia!

Lectura placuta!

You might also like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *