Nemuritorii varianta RAO vs Millennium Books redivivus

De la editura Rao aflam ca urmeaza sa apara pe piata romaneasca de carte una din cele mai titrate si iubite serii in afara cu reale sanse de-a sparge piata cartii la noi in tara

Nemuritorii it’s alive! yupiii!

De la bunul nostru prieten Horia aflam ca vom avea pe piata pe linga Galileo 2 si urmatoarele carti

Pentru comenzi intrati pe adresa binecunoscuta  comenzi@millenniumpress.ro pentru a intra in posesia cartilor iubite.NU EZITATI ! SATISFACTIE GARANTATA!

De la bunul nostru prieten Vlad Puescu aflam ca apare la NEMIRA  o carte putin cunoscuta publicului roman dar cu certe calitati literare si care cred ca satisface orice gust.

Si nu uitati ca a aparut numarul 4 din Revista SUSPANS in care veti gasi un articol scris de King Mircea supermisto si un interviu cu cel mai adevarat scriitor roman din ultimii ani, OLIVIU CRAZNIC, cu un roman de debut fulminant si scris ca o lectie pentru Clarion Writers Workshop dar si pentru ceilalti autori romani care nu au mai scris cam demult si rabdator (desi nu prea imi sta in fire) astept noile povestiri , nuvele si romane sau antologii de autor. Daca ati citit Misery imaginati-va un Misery la puterea a zecea din partea fanului sf , al treilea razboi mondial va avea loc pe plaiurile mioritice!

posted by voicunike

You might also like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *