Mare Aniversare !

Astazi vom avea parte de doua aniversari frumoase ,a doi dintre cei mai importanti jucatori pe piata sefeului autohton.Le urez din inima celor doi sarbatoriti LA MULTI ANI! SI LA MULTE CARTI!

NEMIRA implineste 20,douazeci de ani de la infiintare,20 de ani de cind am descoperit cu uimire si fericire „Vinatorul de recompense” al lui Philip K.Dick

Acum 20 de ani. Doamne ce a mai trecut timpul asta! Inceputul ascensiunii piscului NEMIRA dar si curgerea fluviului de carti bune.


In prezent.O antologie care este considerata virful SF. MULTUMIM NEMIRA SI LA MULTI ANI! Fie ca anul 2011 sa reverse cornul abundentei peste editura Nemira!

Si pentru ca unui sarbatorit nu trebuie sa-i lipseasca tortul, iata coperta originala volumului patru din seria Dark Tower VRAJITORUL SI GLOBUL DE CRISTAL

Care va aparea in curind,multumiri lui Mircea pentru traducere.

Celalalt sarbatorit este maestrul MICHAEL HAULICA fara de care sf&f-ul romanesc ar fi fost ca mincarea fara sare, adevarat promotor al sefeului pur romanesc a luptat pe baricade pentru promovarea autorilor romani si a sefeului pe plaiurile autohtone dar si peste hotare.Ii urez din suflet multa sanatate si multe carti! LA MULTI ANI MAESTRE HAULICA!

Nu s-a lasat mai prejos nici el si a scris povesti remarcabile  care au fost publicate  in engleză, maghiară, croată, bulgară, cehă, daneză şi franceză, pe site-uri, în antologii sau reviste precum SF Crowsnest, Redsine, Anotherealm, Antipodean SF, Aphelion, Biblioteka Alexandria, The Blotter, Double Dare Press, Distant Worlds, Ink Magazine, Megaera, Nave de palavras, Science Fiction, sf4you, Stick Your Neck Out, Tempest Dream, Wild and Whirling Words, Writing.com, Galaktika (Ungaria), Terra Fantastica (Bulgaria), Taj Mahal Review (India), Science Fiction (Danemarca), Via Galactica(Croaţia).

Aici la  lansarea cartilor MILLENNIUM BOOKS, editura unde a tiparit ultimul volum de povestiri ,de fapt un best of sau mai bine zis un bestseller

Povestiri mai mult decit fantastice,bune tare de tot si care trebuiesc citite!

Inca o data LA MULTI ANI MAESTRE MICHAEL HAULICA! si asteptamcu nerabdare anul acesta cartile promise.Incinge gratarul si da-le drumul la mici sa sfiriie si berea sa curga in valuri.

posted by voicunike

You might also like

7 Comments

 1. avatar
  Flavian Petraru says:

  La multi ani Nemira si M. Haulica!

  Sunt curios cu ce bunatati (ori reduceri, ori aparitii de carte, sau de ce nu, ambele variante) ne vor intampina cei de la Nemira la implinirea acestor frumosi ani.
  Oricum, la inceput Nemira a insemnat Nautilus, iar Nautilus nu cred ca trebuie sa mai reamintim ce inseamna pentru un iubitor de sf/f, oricat de mic. Intre timp s-au axat si pe alte colectii dar ramane inca un etalon in domeniu.

 2. avatar
  vasile says:

  La multi ani ! …si apropo…azi am auzit ca la noi in romanica consumul de carte este 1 volum/persoana/an…la unguri e de 10 ori mai mare. Infiorator. Asa ca editurilor care mai rezista, cititorilor care se incapataneaza sa mai citeasca, oamenilor etalon din sf-ul autohton…La multi ani ! …din inima !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: