LA MULTI ANI, LAURA!

Una din cele mai aprigi voci ale cartilor LAURA SORIN implineste astazi o virsta frumoasa, pastrindu-ma in trendul general aceasta nu nu se spune niciodata.Dar sa-i uram Laurei un enorm,calduros si binevoitor LA MULTI ANI! din partea fanului sf si a cititorului patimas.Detinatoare a doua bloguri-Biblioteca Babel si Nestemata Visatoare-  si participanta in mod activ la un al treilea dealtfel si cel mai vestit Cititor SF este una din cele mai mari cititoare.Ii urez din inima sa dea Dumnezeu sa aiba parte de un munte de carti, ba nu! de doi munti de carti  si de mult timp ca sa le poata citi si sa ne spuna povesti minunate despre ele.Deoarece nu am primit permisiunea sa pun vreo poza a persoanei in cauza am sa va delectez cu o poza de la intilnirea istorica dintre General si Vultur ,intilnire petrecuta in istoricul oras Slobozia ,loc pe unde haladuieste cel mai fan sf. A fost una din cele mai frumoase surprize facute de bunul  prieten Horia care in momentul venirii m-a prins pregatind un mare gratar , imi pare rau ca timpul nu i-a permis sa stea mai mult.Iata si poza:

Ca incheiere ii urez dragii noastre prietene Laura -Spor maxim la gratar! si Distractie cit cuprinde ca doar odata pe an este ziua ta!

Ceva de genu’ ! 😀 Si plus o lada de bere cum altfel decit Ursus! 🙂

You might also like

4 Comments

  1. avatar
    Doru Stoica says:

    aha ! de astea se tine deci Mr. V in timpul liber !! frumos, frumos de tot. Norocul matale ca trec rar prin Slobozia ca altfel te vizitam…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *