Astazi este o zi mare: Revista GALILEO EXISTA! Este!

Si vestile bune nu se opresc aici! Voi reveni cu stiri si mai tari de la MILLENNIUM PRESS! Stay toones!

Una din cele mai indragite edituri vine si ea cu o veste mare! Editura LEDA is back in the future:

Da! pot spune ca esteeeeee!

Bucuria mea va fi cu atit mai mare cu cit va veti convinge ca aceasta carte este mai mult decit superba.Va asigur ca nu veti regreta investitia facuta . Merita !  Parol!

Va pregatesc si o lista pentru tirg dar catinel ca mosul este batrin  😀 si are nevoie de carti bune(chiar foarte bune).

posted by voicunike

8 comentarii la „Stiri la cald !

  1. „back in the future”???
    Adicatelea linie-de-singe de la Iisus, regii Gralului, muntele Sion si toate asemenea abuzate la greu de la Codul lui… incoace?
    Ei, dar vad ca este Young-adult fiction.
    In afara de preturile consistente vad ca aceasta editura, LEDA cunoaste bine la ce publica.
    Da…, potrivit sitului dumnealor, la Galeria fantastica unde „…toate se întrepatrund in literatura fantastica, cea mai indrãzneata forma a fictiunii…” avem Crisalidele si Ziua trifidelor de John Wyndham, H.G. Wells cu razboiul lumilor si Omul invizibil, Van Vogt cu Odiseea navei Space Beagle, etc, etc… Pina si Fahrenheit 451 este tot „literatura fantastica”!!! Scrie si pe coperta cartilor!
    Va intreb atunci, cum as putea, vreodata, sa cumpar vreo carte de la meseriasii astia?
    Nu le-as accepta nici cadou caci si pe coperta scriu timpenii…
    Aaa, si sunt doua de Leda – ai dracu’ zoofili; asta de mai sus si inca una, aici http://www.ledabooks.ro/products.asp?cat=48&hierarchy=0

    1. Pe langa faptul ca e un comentariu care nu ajunge nici macar la limita bunului simt, ceea ce spui mai sus e de un amatorism rusinos. Dragul meu, ai dreptate SF-ul nu se inscrie in literatura fantastica, e literatura motivationala si de business.

  2. Auleo! Da’ rau mai esti bre, nea Arbait! 😀 De ce nu te referi la titlurile aparute recent?Astea pe care le ai enumerat sunt din vechea colectie! Si nu te supara nimeni nu iti baga mina in buzunar! Mie chiar mi-au placut cartile scoase de editura LEDA,sunt cool! :)Am aproape toate titlurile scoase de Leda si pot spune ca sunt super.

  3. Pai nu m-am referit TOCMAI la un titlu mai mult decit recent, in curs de aparitie capodopera lui tanti Traci?
    Atit doar ca, personal, consider impardonabil sa cataloghezi mari opere ale literaturii science-fiction la literatura fantastica.
    Sau consideri, stimate voicunike, ca e ok?
    Astfel de gafe ma fac sa fiu extrem de suspicios fata de cartile alese pentru a fi publicate, calitatea traducerilor, etc.
    Nici „repertoriul” lor nu ma convinge – prea multi sugatori de singe 🙂

  4. @Arbait-nu cad in capcane ieftine! 😉 Crede-ma ca desi fac reclama pentru editura LEDA nu m-au cumparat cu nimic, ii iubesc pentru ca sunt seriosi iar daca isi pun in cap ceva iese!
    La fel ca la editura Nemira sau ca la MILLENNIUMPRESS pentru ca la aceasta editura mi-a ramas inima, iar la NEMIRA mi-a ramas sufletul- pentru Leda mi-a ramas iubirea.
    Sunt FAN SF iar orice imi provoaca senzavunda este OK pentru mine.
    Pentru orice eventualele neplaceri facute de mine in dauna ta sau a altora vreau sa va spun un singur lucru: NU EXISTA IN LUMEA ASTA PLACERE MAI MARE DECIT LECTURA UNEI CARTI BUNE!
    DIXIT!
    Cu drag al vostru fan sf dedicat si singurul cu tot sufletul si inima! 😀

  5. Pai nu a fost cu rautate si sa ma ierti… imi sarii bizdicul cind am vazut si gafele de pe situl lor, in fine. Nothing personal.
    Perfect de acord cu parafrazarea faimoasei ziceri a cronicarului descapatinat. Helas, cu trecerea timpului tinde sa devina si singura placere…

  6. Arbait, stai linistit, la Leda apar in general traduceri foarte bune. E una dintre putinele edituri serioase la acest capitol, pe langa Paralela 45, Humanitas, Polirom, Curtea Veche si alte doua, trei.
    In alta ordine de idei, am impresia ca tu confunzi literatura fantastica cu o ramura a acesteia, literatura „fantasy”.
    Proza fantastica e un gen aparut in secolul XIX, si toate titlurile mentionate de tine (cu amatorism rusinos, cum zicea cineva) fac parte cu cinste din aceasta categorie.
    Iata doua articole de pe Wikipedia pe care le poti consulta, ca sa te edifici si sa nu te mai faci de ras pe viitor:
    http://ro.wikipedia.org/wiki/Nuvel%C4%83_fantastic%C4%83
    http://ro.wikipedia.org/wiki/Fantasy
    Succes!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *