Concurs Paralela 45: Melcul pe Povirnis

In prag de sarbatori blogul Fansf in colaborare cu editura Paralela 45 va propune un nou concurs care are drept premiu aceasta minunata carte a fratilor Strugatki ,zeii sefeului est- european.

 Cistigatorul va fi acela care va raspunde corect la intrebarea concursului si va fi desemnat prin tragere la sorti.

De cine este „absorbit”  Pereț ?

Aflati mai multe citind recenzia cartii prezentata de Liviu in postarea anterioara.

Deadline-ul este simbata ora 24:00 , iar cistigatorul va primi de Craciun aceasta frumoasa carte. Bradutul va asteapta!

UP DATE: In urma tragerii la sorti cistigatorul concursului este Stalker’s’ Wife.Craciun fericit!

Fiti cu ochii pe blog, urmeaza o surpriza mare!

posted by voicunike

You might also like

15 Comments

 1. avatar
  Stalker`s`Wife says:

  Pereţ este absorbit de „Melc” 🙂 (este absorbit de un organism misterios, aflat intr-o padure si care absorbea copacii si vietatile din padure, dand apoi nastere unor pseudopode amorfe care nu se puteau deplasa decat intr-o anumita directie fata de organismul respectiv; apropiindu-se prea mult, Pereţ a fost si el absorbit)

 2. avatar
  Miha:D says:

  Eu nu particip la acest concurs, dar urez mult noroc tuturor participantilor:) Apropo abea astept sa vad marea surpriza:D

  1. avatar
   Stalker`s`Wife says:

   Poate ca nu e corect, insa cred ca m-am apropiat destul de mult de raspuns, in cazul in care intrebarea a fost pusa fara substrat. Pereţ (sau Gorbovsky) s-a apropiat intr-adevar de entitatea respectiva; din acest motiv am dedus ca a fost „absorbit” de ea. Cred totusi ca, daca intrebarea a fost pusa in sens figurat, ar fi trebuit sa existe ghilimelele de rigoare la cuvantul absorbit: poate Peret a fost „absorbit” de atmosfera stranie a planetei sau de intrebari existentiale…el stie:) Ca daca as sti eu exact ar insemna ca am citit deja cartea si nu as mai participa la concurs.

   In alta ordine de idei m-am distrat copios cu colegul meu vazand cum se raspunde aici la concursuri…cu copy-paste de la primul care da un raspuns care pare corect… tocmai de aceea am scris ca a fost absorbit de „Melc” :))

   1. avatar
    Liviu2all says:

    Nu întrebarea a fost pusă în mod figurat, ci termenul ‘absorbit’! De fapt și eu sunt de părere că trebuie să fi citit cartea ca să poți răspunde la această întrebare (‘Melcul’ nici nu apare în carte, ci reprezintă omul în luptă cu…?).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *