Traducere de Justina Bandol

Mai mult decât o poveste de dragoste, romanul epocii noastre

Mai pot exista suflete pereche într-o lume care nimic nu mai pare definitiv și totul se schimbă rapid? Wellness este o poveste de dragoste modernă în care ne regăsim cu toate temerile și speranțele noastre, o poveste neobișnuit de obișnuită despre un el, o ea și toate provocările unei relații care evoluează permanent și se întinde pe mai bine de două decenii.

Prinși în ritmul amețitor al lumii moderne, cei doi protagoniști se apropie și se înstrăinează, iar poveștile lor se întrepătrund cu cele ale altor personaje, alcătuind treptat o oglindă în care, dacă privim cu atenție, vom recunoaște chiar lumea în care trăim.

„Dureros și dulce-amărui, Wellness reușește ceva ce doar cele mai bune opere ficționale pot realiza: să conțină o întreagă lume” — Esquire

„Puține romane recente ascund atât de multă iubire pentru umanitate ca acesta.” — The Washington Post

„Un adevărat moștenitor al lui David Foster Wallace și Thomas Pynchon.” —The Atlantic

„Un roman uimitor despre poveștile pe care le spunem despre viețile și iubirile noastre și despre cum reușim să ne menținem relațiile în decursul timpului.” – NPR

„O perspectivă modernă asupra iubirii, căsniciei și a obsesiei societății pentru îmbunătățirea fiecărui aspect al vieților noastre… Acest roman sclipitor te provoacă să te gândești la adevărul propriei tale vieți și la poveștile pe care ni le spunem nouă și celorlalți” – Oprah Winfrey

O perspectivă modernă asupra iubirii și căsniciei

Jack și Elizabeth se cunosc de dinainte să se fi întâlnit vreodată. Clădirile în care locuiesc în Chicago sunt despărțite de o alee întunecată, iar ei își petrec adesea serile observând în secret ce face celălalt. Așa începe povestea lor neobișnuit de obișnuită despre un el și o ea care se îndrăgostesc și se căsătoresc. Autorul însă merge dincolo de „și au trăit fericiți până la adânci bătrâneți” urmărind cu înțelegere, ironie și umor evoluția lor după 20 de ani de căsnicie.

În locul celor doi tineri visători, descoperim două personaje înstrăinate care își caută sensul într-o lume tot mai complicată, unde conversațiile se transformă în războaie pe Facebook, grupurile de suport ascund secte periculoase, iar cunoscuții le propun relații poliamoroase.

Acum, Jack și Elizabeth trebuie să-și confrunte demonii, ambițiile profesionale neîmplinite și traumele din copilărie, sau riscă să piardă cel mai important lucru din viețile lor: relația care îi leagă.

Format: 135×200

Număr pagini: 640
Editura: Bookzone
Autor: Nathan Hill
Anul publicării: 2024
Traducător: Justina Bandol

ISBN: 9786303052458

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *