Club de carte Paladin #56: Neil Gaiman – Sandman. Anotimpul cețurilor

Publicat pe De Liviu Szoke

Pe 26 aprilie discutăm online despre romanul grafic „Sandman. Anotimpul cețurilor” de Neil Gaiman, Kelly Jones, Malcom Jones III, Mike Dringenberg, Matt Wagner, P. Craig Russell, George Pratt, Dick Giordano, Dave McKean, Sam Keith (traducere din limba engleză de Alex Văsieș), apărută la Editura Grafic în 2022.
Vineri, 26 aprilie, Liviu Szoke, moderatorul clubului nostru de lectură, vă așteaptă la o discuție online despre romanul grafic „Sandman. Anotimpul cețurilor”.
Pentru a participa:
– trimiteți un mesaj privat pe pagina de facebook Editura Paladin. Vom stabili acolo pașii următori.
– data limită pentru înscriere este 26 aprilie (inclusiv).
– locuri disponibile: 15
Sinopsis „Sandman. Anotimpul cețurilor”:
Al patrulea volum al seriei SANDMAN.
Cu zece mii de ani în urmă, Morfeu o condamnase pe Nada, femeia care-l iubea, la osândă veșnică în iad. Dar acum, Eternii, membrii familiei lui nemuritoare, îl conving că a făcut o nedreptate. Așa că Morfeu hotărăște să se întoarcă în iad pentru a o salva pe Nada, cu prețul confruntării cu îngerul căzut Lucifer. Însă acolo îl așteaptă ceva incredibil: Lucifer renunță la stăpânire și-i înmânează cheile iadului. Ce va face acum Sandman, rămas unic stăpân al unui iad părăsit de toți demonii, dar râvnit în același timp de o mulțime de alte creaturi?
„Sandman”, capodopera lui Neil Gaiman, unul dintre cele mai apreciate romane grafice din toate timpurile, a impus un standard pentru fantasy în banda desenată. Ilustrată de artiști remarcabili ai domeniului, seria Sandman este un amestec de mitologie modernă și străveche, în care ficțiunea contemporană, drama istorică și legenda sunt întrețesute fără cusur.
Volumul e disponibil pe site: https://www.editura-art.ro/…/sandman-4-anotimpul-ceturilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *