Semnal editorial 605: Ciprian Mitoceanu – Răgaz întins

În fiecare an, la începutul lunii august, Igor și familia lui petrec o săptămână de vis la cabana familiei, pierdută undeva în taigaua rusă. Copil fiind, Igor de-abia aștepta sejurul tradițional al familiei, însă în acest an lucrurile s-au schimbat simțitor.

Adolescentul e îndrăgostit și prietena lui nu vrea să accepte ritualul familiei, astfel încât între Igor și părinții lui intervine o fractură. Însă criza adolescenței nu este cea mai mare problemă. Părinții au secretele lor, mult mai întunecate decât se poate bănui, iar Igor este pe cale să le descopere.

O poveste cu un final răscolitor. Și neașteptat…

Ciprian Mitoceanu, maestrul suspansului și al misterului, revine în lumina literaturii cu o nouă creație captivantă. În stilul său inconfundabil, el ne poartă din nou prin meandrele întunecate ale imaginației sale, pregătindu-se să dezvăluie o poveste cu totul surprinzătoare. Prin întorsături neașteptate și atmosfera sa distinctivă, Mitoceanu ne invită într-o călătorie literară plină de suspans și enigme. Este timpul să îmbrățișăm misterul din cuvintele sale și să ne pregătim pentru o experiență literară captivantă.

Detalii despre cărți electronice

  • Ciprian Mitoceanu
  • Data lansării: 3 noiembrie 2023
  • ISBN: 1230007028779
  • Limba: Română
  • Opțiuni de descărcare: EPUB 2 (Adobe DRM)

You might also like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *