Semnal editorial 573: Noutăți, în curs de apariție sau reeditări de la Editura Rao (XV) – Grisham, Bohjalian, Rossman, Bell, Puzo, Baker & King

Pe terenul de baschet visele sunt mari John Grisham revine în mare formă cu un nou titlu, Sooley, romanul său palpitant despre lumea baschetului.
În vara în care împlinește șaisprezece ani, Samuel Sooleymon are șansa vieții: o călătorie în Statele Unite cu coechipierii săi din Sudanul de Sud pentru a juca într-un turneu de baschet. Nu a plecat niciodată departe de casă și nici nu a zburat într-un avion. Oportunitatea de a fi văzut de zeci de antrenori este un vis devenit realitate și se apropie cu rapiditate…

DATA ESTIMATĂ DE PUBLICARE: 20 IULIE

Preț: 58 RON

Categorie: FICȚIUNE ADULȚI

Domeniu: DRAMĂ

Format: BIBLIOTECA RAO HARDCOVER CU SUPRACOPERTĂ

Nr. pag: 384

ISBN: 978-606-006-753-5

Chris Bohjalian aduce, odată cu Vremea vrăjitoarei, un roman terifiant, plin de încărcătură emoțională, despre clasica vânătoare de vrăjitoare americană și despre brutalitatea transpusă în optica socială a secolului al XVII-lea.
Mary Deerfield are douăzeci și patru de ani. Are pielea de porțelan, ochii albaștri, iar în Anglia ar fi putut avea mulți pretendenți. Dar aici, în Lumea Nouă, în mijlocul acestei comunități de sfinți, Mary este a doua soție a lui Thomas Deerfield, un bărbat pe cât de crud, pe atât de puternic. Când Thomas, un bețiv furios, îi înfige o furculiță în mână lui Mary, ea hotărăște că trebuie să divorțeze de el pentru a-și salva viața.

ISBN: 9786060068525
Nr. Pagini: 480

Apariție:

Deși cultivă un puternic caracter ficțional, romanul lui Dirk Rossmann nu se dezice de la a aborda teme strâns legate de realitatea înconjurătoare. Schimbările climatice, coalițiile formate între superputerile lumii și substratul psihologic al rasei umane se întrepătrund perfect într-un thriller politic al cărui principal subiect este viitorul rasei umane.
Progresul inexorabil al schimbărilor climatice de la începutul anilor 2020 amenință să distrugă viața pe Pământ. China, Rusia și SUA se angajează într-o acțiune radicală: formează o alianță climatică pentru a încerca să salveze Pământul. Se impun măsuri obligatorii la nivel mondial în încercarea de a salva planeta. Dar aceste măsuri au un impact dramatic asupra vieții oamenilor și nu toată lumea este dispusă să le accepte fără luptă. Oponenții alianței vor folosi orice mijloace pentru a o contracara. Situația ajunge într-un punct de criză și deodată soarta umanității stă în mâinile unui bucătar anxios și ale unui agent secret fără pretenții.

ISBN: 9786060068396
Nr. Pagini: 352

Apariție:

Anna Bell creionează cu umor, emoție și tact povestea lui Ellie, ce pare a avea viața perfectă: o căsnicie fericită, o fiică superbă și un copil pe drum. Însă semnele de amnezie ale soțului ei schimbă brusc cursul firesc al vieții, iar protagonista se găsește în poziția de a reface legătura dintre ei. Pe măsură ce se redescoperă unul pe celălalt, Ellie își dă seama că, pentru prima dată, îl descoperă pe adevăratul Max. De asemenea, află că, înainte de a-și pierdere memoria, Max ascundea un secret uriaș față de ea. Oare noul lor început se va dovedi a fi un fals, chiar acum când pare că s-ar putea reîndrăgosti unul de celălalt? Pe măsură ce acțiunea curge, personajele prind dimensiune, iar dialogurile devin din ce în ce mai spumoase, povestea lui Anna Bell pare a dobândi datele necesare unui clasic scenariu pentru comediile romantice.

ISBN: 9786060068273
Nr. Pagini: 344

Apariție:

Tiran, șantajist, ucigaș – influența lui ajunge la toate nivelurile societății americane. Faceți cunoștință cu Don Corleone, un om prietenos, un om drept, un om rezonabil. Stăpânul mortal al Cosa Nostra. Nașul. Dar niciun om nu poate rămâne în frunte pentru totdeauna, nu atunci când are dușmani de ambele părți ale legii. Pe măsură ce bătrânul Vito Corleone se apropie de sfârșitul unei lungi vieți criminale, fiii săi trebuie să facă un pas pentru a gestiona afacerea familiei. Sonny Corleone este un bătrân, în timp ce veteranul celui de-al Doilea Război Mondial, Michael Corleone, este neobișnuit cu lumea crimei și reticent să se arunce în afaceri.

ISBN: 9786060067498
Nr. Pagini: 632

Apariție:

O poveste de dragoste sinceră, spirituală și care te provoacă, despre doi adolescenți care se îndrăgostesc unul de celălalt în timp ce sunt forțați să se despartă.
Maxine și Jonah se întâlnesc pe culoarul raionului de conserve exact în momentul în care California intră în izolare. Slujba cu jumătate de normă a lui Max de cumpărător personal este pe cale să se transforme într-o îndeletnicire infernală. Anxietatea preexistentă a lui Jonah este pe cale sa devină o luptă zilnică. Pe măsură ce Max și Jonah ajung să se cunoască prin întâlnirile pe FaceTime și spațiile deschise unde se impune distanțare socială, sunt desparțiți de ceea ce nu împărtășesc și atrași de ceea ce reușesc să-și spună.

ISBN: 9786060068044
Nr. Pagini: 296

Apariție:

You might also like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *