Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack nu mai acceptă CSS personalizat. Citește documentația pe WordPress.org pentru a învăța cum să aplici stilurile personalizate pe site-ul tău: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css. in /home/bibliotecaluiliv/public_html/wp-includes/functions.php on line 6085

Warning: error_log() has been disabled for security reasons in /home/bibliotecaluiliv/public_html/wp-content/themes/jumla/functions.php on line 332
Semnal editorial 567: Noutățile (și reeditările) de vineri din imprintul Armada - Biblioteca lui Liviu

Semnal editorial 567: Noutățile (și reeditările) de vineri din imprintul Armada

Seria WITCHER, cartea a IV-a

Ecranizat de NETFLIX

În lumea lui Geralt, nu doar monștrii din umbre amenință pacea, ci înșiși oamenii, regii și armatele lor, dezertorii și rebelii, fiecare cu propriul interes.

Bine ascunși în inima pădurii, elfii și alte creaturi până atunci oprimate câștigă tot mai mulți adepți și lansează tot mai multe atacuri-surpriză. Magicienii se luptă între ei, își vând puterile la prețul cel mai mare sau simpatizează cu elfii rebeli.

Pentru Geralt și Yennefer, e tot mai greu să-și țină promisiunea de a o apăra pe Ciri de oricine și orice ar vâna-o, pentru că ea este cheia salvării lumii întregi.

„La fel ca o vrajă complicată, romanul lui Sapkowski este un amestec de fantasy, discurs intelectual și umor negru.“
Time

Data apariției 19 iun. 2023
Titlu original Czas Pogardy
ISBN 978-606-43-0581-7
Cod bară 9786064305817
Autor Andrzej Sapkowski
Traducător Mihaela Fiscutean
Editura Nemira
Imprint Armada
Colecția Armada
Format Paperback cu supracopertă
Dimensiuni 130 x 200 mm
Nr. pagini 328
Număr volume 1
Greutate (kg) 0.2620
Serie Witcher

A doua parte din seria ȘCOALA SOLOMONARILOR.
La Școala Solomonarilor, El, Orion și ceilalți studenți sunt în ultimul an de studiu, dar absolvirea vine cu ritualul ei mortal, căruia puțini îi supraviețuiesc. El luptă pentru supraviețuire, dar e din ce în ce mai greu să scapi cu viață, când cruzimea școlii crește pe zi ce trece. Ea înțelege că, uneori, pentru a câștiga un joc, este nevoie să-i încalci regulile.

„În trilogia ȘCOALA SOLOMONARILOR, Naomi Novik reușește să construiască o poveste atât de credibilă despre un loc în care se studiază magia, încât pare că ea însăși a fost eleva unei astfel de stranii academii. Dar adevărul este că există o forță întunecată care pulsează în spatele oricărei cărți bune. O forță care pleacă din mintea scriitorului legând-o, prin cuvintele scrise, de cea a cititorilor săi. Fiindcă, la urma urmei, literatura e cea mai puternică formă de magie. Iar Naomi Novik este unul dintre acei scriitori din care forța aceasta aproape supranaturală erupe asemenea unui vulcan.“
Marian Coman,
redactor-șef Armada

Data apariției 19 iun. 2023
Titlu original The Last Graduate
ISBN 978-606-43-1592-2
Cod bară 9786064315922
Autor Naomi Novik
Traducător Irina Ornea
Editura Nemira
Imprint Armada
Colecția Armada
Format Paperback
Dimensiuni 130 x 200 mm
Nr. pagini 416
Număr volume 1
Greutate (kg) 0.4500

A opta parte din seria OUTLANDER

Povestea care a stat la baza serialului OUTLANDER.

O poveste fără rival. Personaje de neuitat.

Detalii istorice savuroase.

#1 New York Times bestseller

Romantic Times Reviewers’ Choice Award (RT Award) for Historical Fiction

Goodreads Choice Award for Romance

Este iunie 1778 și lumea s-a întors pe dos. Jamie s-a întors din morți și nu este deloc încântat să descopere că, în absența lui, Claire s-a măritat cu cel mai bun prieten al său, lordul John Grey. În secolul al XVIII-lea, Claire se teme că unul dintre cei doi soți ai săi ar putea plănui să-l ucidă pe celălalt. În secolul al XX-lea, urmașii englezoaicei se confruntă cu propriile încercări: Brianna încearcă să-și protejeze fiul de un criminal sângeros, în vreme ce soțul său, Roger, a dispărut în trecut.

Pasiunile devastatoare, înfruntările explozive și aventurile ieșite din comun îi vor ține cu sufletul la gură pe toți fanii acestei serii unice.

„Felul în care Diana Gabaldon își injectează poveștile în istoria Scoției secolului al XVIII-lea este o lecție de migală în ceea ce privește documentarea. Pe fundalul unei epoci sângeroase, în care războiul este omniprezent, Gabaldon a adăugat personaje puternice, alături de un mix de aventură, romantism și călătorii în timp. Și toate acestea au dat naștere unei povești care a sedus milioane de cititori.“

Marian Coman, redactor-șef Armada

Data apariției 23 iun. 2023
Titlu original Written in My Own Heart’s Blood
ISBN 978-606-43-1628-8
Cod bară 9786064316288
Autor Diana Gabaldon
Traducător Gabriel Stoian
Editura Nemira
Imprint Armada
Colecția Armada
Format Paperback
Dimensiuni 130 x 200 mm
Nr. pagini 840
Număr volume 1
Greutate (kg) 0.8400
Serie Outlander

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *