Cele mai așteptate cărți ale anului 2023 în colecția Young Fiction Connection

În anul 2023, Editura Trei a pregătit o mulțime de surprise pentru cititorii colecției Young Fiction Connection. Astfel, pe parcursul anului vor fi publicate volumele Loveless și Radio Silence scrise de autoarea-fenomen Alice OsemanO familie de mincinoși de E. LockhartThe inexplicable Logic of My Life de Benjamin Alire Saenz sau Immortality de Dana Schwartz.

Alice Oseman intră în portofoliul colecției Young Fiction Connection cu două cărți așteptate de tinerii cititori: Loveless – un roman despre maturizare, prietenie și descoperirea sexualității, cu toate emoțiile care gravitează în jurul acestor teme; Radio Silence – o lectură importantă pentru adolescenți, care abordează problemele de identitate, presiunea de a reuși, diversitatea și libertatea de a alege.

Lockhart revine la Editura Trei cu prequelul captivant al romanului Mincinoșii – O familie de mincinoși – în care autoarea relatează povestea unei alte veri, a unei alte generații și secretele care îi vor bântui în deceniile următoare.

După Aristotel și Dante descoperă minsterele universului și Aristotel și Dante plonjează în apele lumiiBenjamin Alire Sanz, le propune cititorilor săi The inexplicable Logic of My Life – o „explorare fascinantă, poetică a familiei, prieteniei, iubirii și pierderii”.

Immortality – cea de-a doua carte scrisă de Dana Schwartz după Anatomie. O poveste de iubire – va ajunge pe rafturile librăriilor din România în acestă vară. Immortality este continuarea așteptată cu nerăbdare de fanii Danei Schwartz, fascinați de romanul său gotic.

You might also like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: