Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack nu mai acceptă CSS personalizat. Citește documentația pe WordPress.org pentru a învăța cum să aplici stilurile personalizate pe site-ul tău: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css. in /home/bibliotecaluiliv/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
Semnal editorial 492: „NOS4A2” de Joe Hill și „Cealaltă doamnă” de Mary Kubica, în pregătire la Editura Herg Benet - Biblioteca lui Liviu

Semnal editorial 492: „NOS4A2” de Joe Hill și „Cealaltă doamnă” de Mary Kubica, în pregătire la Editura Herg Benet

Victoria McQueen are abilitatea ascunsă de a găsi lucruri: o brățară rătăcită, o fotografie pierdută sau răspunsuri la întrebări fără răspuns. Mergând pe bicicleta ei Raleigh Tuff Burner, își croiește drum pe un pod dărăpănat care o poate duce imediat oriunde are nevoie, oricât de departe.

Charles Talent Manx are un fel aparte de a se apropia de copii. Îi place să îi ia în mașina lui Rolls-Royce Wraith din 1938, cu plăcuța de înmatriculare personalizată cu textul NOS4A2. În acest autoturism de epocă, el poate să se strecoare din realitatea de zi cu zi, pe căi ascunse care îl conduc spre extraordinarul – și înfricoșătorul – parc de distracții denumit “Tărâmul Crăciunului”.

Cândva, puștoaica Vic și-a dorit foarte tare să intre în belele – și l-a găsit pe Manx. Acum, Vic, singurul copil care i-a scăpat vreodată lui Manx, este adult și disperată să își uite trecutul. Însă Charlie Manx nu a încetat niciodată să se gândească la Victoria McQueen. A pornit din nou la drum și de data asta a luat cu el un nou pasager: pe propriul băiat al lui Vic.

A încercat să fugă, dar nu a putut scăpa de cealaltă doamnă…

Sadie și Will Foust tocmai ce și-au mutat familia din aglomeratul Chicago într-un mic orășel din statul Maine, atunci când vecina lor Morgan Baines este găsită decedată în casa ei. Crima zguduie micuța insulă de coastă, însă nimeni nu este mai cutremurată decât Sadie.

Și nu este doar moartea lui Morgan cea care o ține pe Sadie pe muchie de cuțit. Pe măsură ce ochii suspicioși se îndreaptă către noua familie din oraș, Sadie este atrasă și mai adânc în misterul a ceea ce s-a petrecut în acea noapte întunecată și mortală. Dar trebuie să aibă grijă, deoarece cu cât află mai multe despre dna Baines, cu atât mai mult începe să-și dea seama că poate pierde totul dacă adevărul iese vreodată la lumină.

4 comentarii la „Semnal editorial 492: „NOS4A2” de Joe Hill și „Cealaltă doamnă” de Mary Kubica, în pregătire la Editura Herg Benet

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *