Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack nu mai acceptă CSS personalizat. Citește documentația pe WordPress.org pentru a învăța cum să aplici stilurile personalizate pe site-ul tău: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css. in /home/bibliotecaluiliv/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
Pregătește-te pentru Festivalul Kingsbridge! - Biblioteca lui Liviu

Cu ocazia lansării internaționale a romanului Și a fost seară, și a fost dimineață, prologul volumului Stâlpii pământului, Ken Follett și echipa sa prezintă Festivalul Kingsbridge, un eveniment unic ce va celebra universul Kingsbridge prin multiple activități tematice.


Festivalul va începe luni, 14 septembrie, la ora 20.00, ora României, și va dura până a doua zi, 15 septembrie, ziua lansării internaționale a romanului Și a fost seară, și a fost dimineață, ora 14.00, ora României. Festivalul va propune participanților, pe lângă dialoguri în exclusivitate cu echipa din spatele cărții și concursuri dedicate acesteia, următoarele activități:

  1. Scena principală, unde participanții vor putea discuta cu autorul prin intermediul sesiunilor video ce vor fi inițiate pe pagina de Facebook a acestuia.
  2. Aleea amintirilor, componenta dedicată revizitării universului Kingsbridge, incluzând arhivele foto personale ale lui Ken Follett, discuții de grup și nu numai.
  3. Colțul istoriei, secțiune ce omagiază dimensiunea istorică a operei lui Ken Follett, cu sprijinul muzeelor partenere.
  4. Sărbatorește acasă: descarcă un document special care îți propune activități tematice pe care le poți face chiar de acasă (cocktailuri Kingsbridge, selfie-uri speciale, preparate culinare medievale „Follett“ s.a.m.d.).

Book Trailerul poate fi vizionat aici: https://youtu.be/15uAp-YTjMk

Pentru mai multe detalii vizitați https://pages.panmacmillan.com/kingsbridgefestival/

Vă așteptăm pe toți, luni, 14 septembrie, pentru a vă alătura universului Kingsbridge!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *