Club de carte Paladin #9

Este posibil ca imaginea să conţină: text

Dragi paladini, continuăm ediția online a clubului nostru de lectură și în luna mai. Așadar, ne revedem prin Skype pe 29 mai la ora 19:00, când vom dezbate „Al cincilea anotimp” – primul volum din seria „Pământul sfărâmat”, de N.K. Jemisin (traducere din limba engleză de Laura Ciobanu). Moderator: Liviu Szoke, blogger, cititor și traducător.

💻 Pentru a participa:
– trimiteți un mesaj privat pe pagina de facebook Editura Paladin. În mesaj specificați și numele/ID-ul de skype. Noi vă vom trimite o invitație de conectare până pe 28 mai. Dacă v-ați înscris la ediția din aprilie, vă rugăm să ne trimiteți doar un mesaj de confirmare a participării.
– data limită pentru înscriere este 28 mai (inclusiv).
– locuri disponibile: 15
– be kind and patient. E posibil să întâmpinăm diverse probleme tehnice. Ca să le evităm, vă rugăm să verificați din timp aplicația și conexiunea la internet. Noi încercăm să facem tot ce este uman posibil ca totul să decurgă fără întreruperi. 🙂

📚 Sinopsis Pământul sfărâmat (#1). Al cincilea anotimp:
Primăvară, vară, toamnă, iarnă. Moartea-i Al Cincilea Anotimp şi le stăpâneşte pe toate.

Singurul continent al planetei, numit în mod ironic Neclintirea, este zguduit constant de cutremure devastatoare. O dată la câteva sute de ani, locuitorii lui au de înfruntat un Al Cincilea Anotimp. Furia Pământului se dezlănţuie într-un sezon al dezastrelor naturale, al foametei, al cruzimii şi-al luptei pentru supravieţuire. Sfârşitul lumii e inevitabil, dar nu e singura problemă. Ce e de făcut când sistemul rigid în care trăieşti se teme de tine, manipulează şi ucide cu sânge rece?

Pentru Essun n-are importanţă că lumea e în ruine. O s-o distrugă chiar ea dacă numai aşa poate să se răzbune.

📚 Cartea este disponibilă la Editura Paladin cu 30% reducere: https://bit.ly/Al-cincilea-anotimp
📚 Este disponibil și un pachet ce conține toate volumele din serie, cu 35% reducere: https://bit.ly/Pamantul_sfaramat
📚 Citește o recenzie pe Jurnalul unei cititoare: https://jurnalul-unei-cititoare.ro/blog/2019/4/recenzie-al-cincilea-anotimp

You might also like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *