Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack nu mai acceptă CSS personalizat. Citește documentația pe WordPress.org pentru a învăța cum să aplici stilurile personalizate pe site-ul tău: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css. in /home/bibliotecaluiliv/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
Club de carte Paladin #7: Seth Dickinson - Trădătoarea Baru Cormoran - Biblioteca lui Liviu

Club de carte Paladin #7: Seth Dickinson – Trădătoarea Baru Cormoran

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

Pe 19 februarie vă așteptăm la Librarium TNB, unde vom dezbate romanul fantasy „Trădătoarea Baru Cormoran”, de Seth Dickinson (traducere din limba engleză de Loredana Frățilă-Cristescu). Discuția este moderată de Liviu Szoke, blogger, cititor și traducător.

Intrare liberă în limita locurilor disponibile! Pentru înscriere, vă rugăm să trimiteți un e-mail la adresa beatrice.mituleci@editura-art.ro.

📚Sinopsis „Trădătoarea Baru Cormoran”:
Ca să distrugi un imperiu, trebuie mai întâi să înveți să-l conduci.

Baru Cormoran era doar o fetiță când expansiunea Mascaradei i-a distrus lumea, familia și visurile unei copilării fericite. A fost însă dintotdeauna înarmată cu cea mai prețioasă virtute: răbdarea. Pentru a se răzbuna, n-a ezitat să-și înfrâneze ura, să se infiltreze în tabăra dușmanului și să-și croiască drum spre putere. Cât de mare va fi totuși prețul pe care ar putea fi nevoită să-l plătească pentru a-i convinge pe inamici de loialitatea ei?

Acesta-i adevărul. Îl vei recunoaște pentru că doare.

📚Cartea este disponibilă la Editura Paladin:

📚Citește recenzia cărții pe blogul Paladin:
https://www.editura-paladin.ro/info/blogitem/un-fantasy-feminist

sau

https://www.editura-paladin.ro/info/blogitem/club-de-carte-paladin-7-tradatoarea-baru-cormoran-de-seth-dickinson

2 comentarii la „Club de carte Paladin #7: Seth Dickinson – Trădătoarea Baru Cormoran

  1. Mesajul pentru eveniment (au mai fost vreo 2 la fel dar am crezut ca nu am observat corect) a ajuns la mine dupa ce evenimentul s-a incheiat.
    Nu stiu daca se mai intimpla si la altcineva.
    Citesc mesajele pe INOREADER.

    1. Nu știu de ce se întâmplă asta sau cum funcționează Inoreader. Data viitoare am să postez și pe blog evenimentul imediat ce va apărea pe grupul Paladin. Apropo, va fi pe 27 martie, de la 19:00, la Librarium TNB, unde vom discuta despre „Furia Roșie”, de Pierce Brown.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *