Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack nu mai acceptă CSS personalizat. Citește documentația pe WordPress.org pentru a învăța cum să aplici stilurile personalizate pe site-ul tău: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css. in /home/bibliotecaluiliv/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
Noutăți, club de carte și întâlniri cu cititorii Nemira la Final Frontier 2018 - Biblioteca lui Liviu

Noutăți, club de carte și întâlniri cu cititorii Nemira la Final Frontier 2018

Publicat pe De Liviu Szoke

Pe 24 și 25 martie, Editura Nemira participă la Final Frontier, la cea de-a șaptea ediție a singurului târg de carte SF&Fantasy din țară, cu noutăți și pachete-cadou din colecțiile Nautilus și Young Adult, și un club de lectură wild, pe care, din păcate, George R.R. Martin îl va rata.

Târgul va avea loc la Universitatea Dimitrie Cantemir (Splaiul Unirii nr. 176), între orele 11:00 și 19:00. La standul Editurii Nemira, reducerea generală este de 20%, iar pachetele cadou au 35% reducere.

800p600_nemira-la2

Lumi postapocaliptice și distopii înfricoșătoare, călătorii interplanetare și arene de realitate virtuală, stații spațiale și comunități intergalactice în continuă expansiune. De la autori consacrați, printre care Ursula K. Le Guin și Stanislaw Lem, la noile „voci” ale literaturii SF&F, cititorii au posibilitatea de a deveni eroi și de a explora unul (sau mai multe, de ce nu?) din scenariile pregătite pentru ei.

Activități recomandate:

  • O călătorie pe o planetă terraformată, unde trăiesc păianjeni uriași. Toți suntem Copiii timpului, dar această „distincție” nu te va proteja pe câmpul de luptă.
  • Nu poți rata înscrierea la cel mai complex și imprevizibil treasure hunt din toate timpurile! Pășește în OASIS și rezolvă primul puzzle-urile din Ready Player One!
  • Un tur la curtea regală, însă doar în postura de prizonier. În Colivia regelui, ești lipsit de puteri și aliați.
  • O noapte pe Stația Centrală, un mozaic al postumanității. Nu te apropia de vampirii de date și de robotniki.
  • O vizită pe Gethen, o lume extraterestră unde nu există prejudecăți de gen, unde vei lucra sub acoperire ca ambasador uman. Nu te teme, nu vei deveni Mâna stângă a întunericului.
  • O aventură în deșertul Miraji, unde vei avea oportunitatea de a-l cunoaște pe Rebelul nisipurilor(dacă nu ești ucis de djinni, metamorfici sau coșmaruri).
  • Avându-l drept ghid pe Hugh Howey, o excursie în Silozul (18), unde predomină o atmosferă claustrofobică, sumbră, cu ecouri horror.

Sâmbătă, 24 martie, de la ora 14.00, are loc relansarea Revistei Nautilus –  platformă online dedicată literaturii, filmelor, benzilor desenate și jocurilor science-fiction, horror și fantasy, sub coordonarea scriitorului Marian Coman.

Participă la eveniment: Marian Coman, Horia Nicola Ursu și scriitorul Adrian Mihălțianu

1200p628-nautilus-la (2)

Așii, doiarii și jokerii se întâlnesc la Final Frontier!

Duminică, 25 martie, de la ora 17.00, va avea loc a 59-a ediție a clubului de carte Nemira!

Cartea lunii martie este Wild Cards, primul volum din seria omonimă coordonată de George R.R. Martin și Melinda Snodgrass. Un mozaic din aventurile mai multor personaje scrise de autori diferiți, toate din aceeași lume ficțională, în aceeași poveste-cadru, seria Wild Cards este alegerea ideală pentru fanii benzilor desenate Marvel sau DC!

Fotografia postată de Nautilus.

 

Posted by Liviu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *