Editura Unviers Enciclopedic la Gaudeamus 2016

Editura Univers Enciclopedic participa la Targul de Carte Gaudeamus, ed. 2016, prezentand publicului cele mai apreciate dictionare ale limbii romane: DEX (cea mai comandata carte din Romania), DOOM, Gramatica limbii romane, noutatile din categoriile Lifestyle si Junior, precum si o noua diviziune dedicata exclusiv copiilor care vor sa invete o limba straina.

Lansarea colectiei Carti pentru copii in limba engleza –  diversitate si preturi speciale de lansare. Sub sintagma „Carti in limba engleza pentru copii descurcareti”, colectia disponibila pe site-ul www.universenciclopedic.ro de doar 2 saptamani, cuprinde deja 5 subcategorii, care cumuleaza peste 60 de carti.

Politica editoriala a Editurii Univers Enciclopedic presupune publicarea in exclusivitate in Romania a unor carti apreciate la nivel international, citite de milioane de oameni in toata lumea. Drepturile de autor cumparate sunt alese in functie de aprecierea pe care publicul o arata cartilor in cauza la cele mai mari targuri de carte din lume (Frankfurt, Germania sau Bologna, Italia).

9781848959057-04-600×600 
Cum spuneam, dictionarele DEX, DOOM, Gramatica, Colectia Istoria Romanilor, de Nicolae Iorga, Biblioteca Rudolf Steiner – antroposofie, categoria de carti Parenting si Cartile pentru copii sunt cateva dintre volumele care vor fi prezente la Gaudeamus, cu reduceri de pana la -50%.

 

Recunoastem ca micii cititori sunt in prim-plan pentru noi, anul acesta, asa ca lor le dedicam 50 mp din standul editurii. Povesti clasice, carti ilustrate si personaje actuale sunt gata sa ii adoarma seara sau sa ii faca si mai creativi in scrierea compunerilor. Pe ei si pe adulti ii asteptam, impreuna, intre 16 si 20 noiembrie, la Gaudeamus (igitur)!

Posted by Liviu

You might also like

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *