Viitoare apariții SF & Fantasy X: Toamnă-Iarnă 2016 – Editura Millennium Books la Gaudeamus 2016

Sîmbătă 19 noiembrie la ora 13.30, în standul Tritonic de la Tîrgul de Carte Gaudeamus (standul 19, la parterul pavilionului central Romexpo), Millennium vă invită cu drag la lansarea celor mai proaspete apariţii ale seriei Novella, trei volume semnate de Miloş Dumbraci (LUIZIENII), Mihai Alexandru Dincă (NARCOPUNK SAU FEAR AND LOATHING IN L2) şi Emil Duhnea (FĂRĂ ZEI, FĂRĂ STĂPÎNI). Aflaţi la debutul pe hîrtie, dar bine cunoscuţi comunităţii iubitorilor de SF, cei trei tineri autori vor fi prezentaţi de scriitorul şi editorul Michael Haulică. Moderator: Horia Nicola Ursu. Autorii vor acorda autografe.

Regele-Soare le-a dăruit Luizienilor puterile care-i deosebesc de plebe. În schimb, le controlează aristocraților fiecare clipă a vieții, fiecare decizie, fiecare trădare… sau aproape.

Aliați de vânzare, mercenari cu vibro-săbii ori sigilii, aventurieri și muschetari roiesc, mint și uneltesc la Curte, în catacombele Orașului Luminilor, în deșerturile Valeniilor dincolo de Canal, în Londra lorzilor de plastic. Cum se va desface ghemul de intrigi? Prin revoluție? Război? Trădarea trădătorilor și încă ceva pe deasupra? Monarhul-zeu și Stelinii săi ar putea ghici răspunsul, însă aceștia sunt interesați doar de artă. Dar poate ar mai fi cineva…

Orașul Rubiniu trebuie să cadă… Asta este tot ce știe Reim, negustorul ambulant însărcinat cu înarmarea robilor din așezarea stranie a „oamenilor noi”. Când lucrurile scapă de sub control, Reim va fi pus la grea încercare și va fi nevoit să găsească un răspuns  la întrebarea care-l asaltează, de pretutindeni, în Orașul Rubiniu: CE FACE OMUL?

Midnight City: un Las Vegas al secolelor anterioare, trecut prin centrifugă și azvârlit direct în era spațială, într-o noapte rea. O colonie tipică mai degrabă pentru centura de asteroizi, chiar dacă se află la mare distanță de ea. Ar putea prea bine să fie testiculul stâng al Diavolului, înghețat și pietrificat înainte de Facere și găsit de oameni răi, care l-au considerat potrivit pentru a-și construi aici un cuib de nebunii și excese. În prezent e teren liber. Și toată lumea are interes să-l păstreze așa.

 Posted by Liviu

You might also like

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *