Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack nu mai acceptă CSS personalizat. Citește documentația pe WordPress.org pentru a învăța cum să aplici stilurile personalizate pe site-ul tău: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css. in /home/bibliotecaluiliv/public_html/wp-includes/functions.php on line 6085

Warning: error_log() has been disabled for security reasons in /home/bibliotecaluiliv/public_html/wp-content/themes/jumla/functions.php on line 332
Concurs - Biblioteca lui Liviu

Blogul FanSF, în colaborare cu editura Nemira, oferă ca premiu romanul Șaman, de Kim Stanley Robinson, prin tragere la sorți, celui care răspunde la întrebarea: Care sunt cele două romane apărute la editura Nemira cu care Kim Stanley Robinson a câștigat premiul Nebula? Răspunsul îl veți afla și din recenzia publicată ieri pe blog, aici, iar câștigătorul va fi anunțat săptămâna viitoare. Succes!

Posted by Liviu

73 de comentarii la „Concurs

  1. Cele doua romane aparute la editura Nemira, cu care Kim Stanley Robinson a castigat premiul Nebula sunt: Marte Rosu si 2312.

  2. Volumele care au primit premiul Nebula sunt „Marte Rosu” in 1993 (traducator Emil Sarbulescu, Nemira, 2013) si „2312” in 2012 ( aparut la noi in traducerea lui Mihai-Dan Pavelescu la editura Nemira in 2013)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *